Mrb arkadaşlar, ekran kaydetme ile alakaı bir sorum vardı da
Aslında amacımız bir eğitim videosunu kaydetmek(cok pahallı olduğu icin).. kendilerinin yazdığı bir player aracılığı ile izleniyor sadece..biz de kopyalamanın en kolay yolunun camstudio ile kayıt olduğunu duşunduk..fakat ekran siyah ama ses var..codec sorunu diye duşundum ama halledemedim..daha sonra deneme amacıyla herhangibir filmden kayıtlar yaptık..ve hepsinde sonuc aynı..ses var goruntu yok..bir kac gun sonra tekrar yapmayı denemiştim, ve onceki yaptığım kayıtlardan sadece birinin calıştığını gordum(yaptığım gun olmamıştı,sonra nasıl oldu kendi kendine hala cozemedim)..sağ tılayıp ozellikler dediğim zaman video veri hızının diğerlerine gore cok fazla olduğunu gordum..ama o şekilde kayıtı tekrar yapamadım..(calışan videonun bilgileri resim kare hızı:15/ kare sn , video veri hızı 35965kbps,video orneği boyutu 24 bit, video sıkıştırma: Tscc) calışmayan videoların tum ozellikleri aynı fakat sadece video veri hızı 120 ile 150 arası değşiriyor..
sanırım sorun bu, bu konu hakkında bir bilgisi olan var mı? ekranı nasıl sağlıklı kaydedebiliriz?şimdiden teşekkurler...