Arkadaşlar oncelikle merhaba ben Rıdvan. Windows 11 geliştirici surumuyle yayınlanmıştı bildiğiniz uzere, fakat bu işletim sistemi bircok "bug" ile sızdırıldı ve bazı laptoplarda Windows 11 kurulduğunda, surekli ekran yenileme sorunu ve gorev cubuğu simgeleri kayıp oluma sorunu meydana geliyor, bilgisayar ayarlarına ve bircok işlem yapılamaz hale geliyor ben ve arkadaşım da kendi yontemlerimizle bu sorunlara toplu bir cozum bulduk kendimizce bu aşamaları adım adım size sunacağım umarım yararlı olur.
1.aşama: Masaustunde iken "CTRL+alt+dlt" kombinasyonu ile gorev yoneticisine giriyoruz.
2.aşama: Ayrıntılar sekmesine girip "explorer.exe" yazan seceneğin uzerine 1 kez tıklayıp gorevi sonlandır'a tıklıyoruz.
3.aşama: Gorev yoneticisini kapattıktan sonra, "CTRL+alt+dlt" kombinasyonunu kullanıp oturumu kapat seceneğine tıklıyoruz.
4.aşama: Bilgisayarımızın şifresini tekrar giriyoruz masaustune geliyoruz, ardından gorev yoneticisine giriyoruz.
5.aşama: İşlemler sekmesinde iken "runtime broker" işlemi işlemcinizi %100 kullanıyor olacak, bu isime tıklayıp "gorevi sonlandır"a tıklıyoruz.
6.aşama: Evet artık ekranınızda surekli yenileme sorunu ve gorev cubuğundaki simgeler kayıp olmayacaktır artık işletim sistemini stabil kullanabilirsiniz.
Şimdiden teşekkur ederiz...
Sorularınızı sorabilirsiniz.