Herkese merhaba,
Yaklaşık 1 yıldır WattMan hatasını alıyorum artık alışmıştım.
Surprizbozan: Korkunc R3 3100 sistem aniden kapanıyor, donuyor veya ekran gidiyor Sayın Moderator, oncelikle sizden bir isteğim var. Biliyorum tek tek acmam gerek bu konuları ancak hataların birbirleri ile bağlantılı olduğunu duşunuyorum. Eğer ki cozumler farklı farklı ise soz veriyorum tek tek konu acacağım ve cozumlerini paylaşacağım. Teşekkurler. Herkese Merhaba; Bugun...
www.technopat.net
R9 380 sistem mavi ekran hatası Minidump: 050721-17125-01.rar Sistem ozelliklerim: R9 380 4 GB. R3 3100 OC yok. Corsair Vengeance RGB Pro 8*2 3000MHz XMP acık. B450M S2H. High Power eco 600W.
www.technopat.net
Mavi ekran Minidump: https://drive.google.com/file/d/1T8Eng9dUvWg8_OgSdR5no3Qlv54TkU5D/view?usp=sharing 2 tanesi gecen aydan kalma, 2 tanesi bugun oldu. Dosya isimlerinden tarih belli zaten. Windows surumum 20h2, Memtest 2 kere yaptım sorun cıkmadı(XMP acık şekilde).
www.technopat.net
Mavi ekran hatası Herkese Merhaba; İnanmazsınız ama mavi ekran aldığıma cok sevindim. Son 1 saatte 5-6 kere bilgisayarı yeniden başlattı. Sorun ne diye kafayı yiyordum. Umarım analizden bir şey cıkar da sorunum cozulur. Minidump: minidump.rar Bu arada, 2 kere Memtest yaptım. Sorun cımadı.
www.technopat.net
R3 3100 ve R9 380 PES 2021 oyundan atıyor Herkese merhaba; Bugun bir hevesle PES2021 aldım. Yuklenmesi bitti, oyuna girdim. Maca girdikten 1 dakika sonra oyundan attı. Corsair SP120 PRO RGB fanlarım var, onların da RGB'si dondu. Bilgisayarı yeniden başlattım yine aynısı oldu. Bu tur konular icin Process Monitor'den rapor atılıyormuş...
www.technopat.net
R3 3100 CS:GO ekran gitmesi Herkese merhaba; AMD Ryzen3 3100 / AMD Radeon R9 380 / Corsair Vengeance RGB Pro 3000MHz RAM / Gigabyte B450M S2H sistemim var. F51 BIOS kullanıyorum. 20.4.2 ekran kartı surucum. Guncel olanların neredeyse hepsini denedim. Memtest yaptım sorun cıkmadı. CS:GO oynarken oyun donuyor. Masaustune...
www.technopat.net
R9 380 sistem oyun esnasında masaustune atıyor Herkese merhaba; AMD Ryzen3 3100 / ASUS STRIX R9 380 4 GB / Corsair Vengeance RGB Pro 3000MHz RAM / Gigabyte B450M S2H sisteme sahibim. Tum oyunlarda bir sure oynadıktan sonra masaustune atıyor ve herhangi bir hata vermiyor. Suresi her seferinde değişiyor. Bazen actıktan 2 dakika sonra, bazen 2...
www.technopat.net
R9 380 WattMan hatası Herkese merhaba; Bu karta sahibim. Cok fazla WattMan sorunu yaşamaya başladım. Dun akşam babamla pes oynamak istedik yapmadığını bırakmadı, 4 kere oyundan attı. Bilgisayar almamı hic istemeyen babam bile "kac para bir ekran kartı?" Diye sitem etti

www.technopat.net
Oyunda ortalama 30 dakikada bir sorunla karşılaşıyordum. Sadece oyun değil masaustundeyken bile oluyordu. Ancak 2 gundur Windows 11 kullanıyorum ve oyun da oynuyorum(performans artışı veya duşuşu yok Windows 10 ile aynı) ve hic WattMan hatası almadım. Belki benimle aynı sorunları yaşayanlar vardır bunun icin bilgilendirmek istedim. İlerleyen gunlerde ne olur bilmem ama umarım sorunsuz devam eder.