Ohm ohm. Suyumu ictiğime gore başlayabilirim. Windows 10'dan Windows 11'e eski sistemimde bu konu sayesinde gectim:
Windows 11 Insider Preview İndirme Linkleri (Official/Custom) Official ISO Nedir? Resmi Microsoft sitesi uzerinden indirilip herhangi bir mudahale edilmeden kullanıcı rahat bir şekilde erişsin diye farklı bulut servislerine yuklenen işletim sistemidir. Custom ISO Nedir? Bildiğiniz uzere Windows 11 ile birlikte donanım kısmında zorunlu yuksek...
www.technopat.net

@Majdev hocama teşekkur ederim.
Sistemim:
i5-750
R7-240
7200 RPM HDD.
4 GB RAM.

Bu sistemle şu an cok memnunum tum programlarımı kurdum. Gercekten hız artışı var. Windows 10 da GTA 5'ten cıkınca klasor acamazken şu an bir gram kasma yok. Sanki SSD var gibi sistemim. Oyun kısmında oyunları tek tek denemedim ama GTA 5'te catır catır calıştı. İlk başta cok kasacak zannettim ama daha driverler kurulu değilken bile o kadar kasma yoktu. Cok beğendim ve Windows 11 Home kurdum. Microsoft hesabı falan istemesin istiyosanız modemi kapatıp kurun.

Bu konunun haricinde size bir sorum olacak. Şu an Insider de değilim. Sizce normal guncelleştirmeleri alayim mi yoksa duraklatayim mi?