İlk izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

Once artılar:
+ Şık gorseller ve iyi bir performans eşliğinde Windows kullanmak gercekten guzel hissettiriyor. Program yukleme ve acılışları, SSD icin konuşuyorum, Windows 10'a gore hissedilebilir şekilde daha hızlı.
+ 6 yıllık laptopumda şu ana kadar driver ya da program uyumsuzluğu yaşamadım. Bu ilk onizleme surumu icin gayet guzel bir izlenim diye duşunuyorum.
+ Temiz kurulum ile gecmek hızlı, kolay ve daha stabil bir sonuc verdi, yukseltme surecinde sorun cıkmasa da bazı programlar sorun cıkardı bende.
+ Aktif şekilde Photoshop, Sony Vegas ve Office kullanıyorum. Şu ana kadar hicbir sorun yaşamadım.

Eksileri:
- Laptopta ne yazık ki şarj fullenince masaustu yuklenme sorunu var. Ancak bunu Home surumunde yaşamama rağmen Pro'da henuz yaşamadım. Bilginize.
- Windows 10 ustune standart kullanıcılar icin gorsellik ve temalar dışında bir değişlik şu an icin katmıyor. Acıkcası boyle Windows 7'den 8'e gecmek gibi her yeni tıklamada "ooovvv" dedirtecek bir yonu yok.
- Coklu program yukleme surecinde Windows gezgini cokebiliyor. Bende iki kez cokme oldu. Ancak programları tek tek sırayla kurduğumda bu sorunu yaşamadım.
- Sorun bende mi bilmiyorum ama bunda Windows dosya ayıklayıcısı yok. Yani WinRAR programı indirmeden RAR dosyalarını ayıklama seceneği sunmuyor Windows 10 gibi. Ya on tanımlı gelmedi ya da bu program eksiği mevcut.

Gozume carpanlar şu an icin bunlar.