Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Windows 10'dan Windows 11'e gectim. Paint programını cok sık kullanan birisiyim. Bir resim uzerinde cok hızlı bir şekilde ufak duzenlemeler yapabildiğim işlevsel bir program. Windows 10 ile Windows 11'deki Paint programları arasında farklar var. Bunlardan birisi cetvel konumunun taşınması, diğeriyse resim cercevesinin bittiği yerin belirtildiği kılavuz cizgisinin yok olması. Bunlarla ilgili Geri Bildirim Merkezi'ne bir sorun bildirdim. Aşağıdaki bağlantıya tıklayıp destek oyu verirseniz sevinirim. Sanırım bağlantının calışması icin bilgisayarınızda Microsoft Store'dan indirebileceğiniz Geri Bildirim Merkezi uygulamasının yuklu olması gerekiyor. Saygılarımla.

The Windows Insider Program Be the first to see what's next for Windows in the Windows Insider Program. Join the community, provide feedback to help make Windows even better.
aka.ms

Bu değişiklik benim bildirimimle mi oldu bilemiyorum ama olduğuna cok sevindim. Ve şimdilik ne yazık ki sadece Windows (koyu) temasında boyle gorunuyor ve cetvele dokunulmamış. Veee an itibariyle gelen guncellemeyle karşınızda Paint: