aşkla ilgili sozler
aşkla ilgili mesajlar
Aşık mısınız ? Bir turlu halinizi anlatan cumleler bulamadınız mı ? Yoksa faceinize ya da msninize yazıp anlamasını beklediğiniz ozel biri mi var ?

İlerde oğluma anlatacağım seni; Sevmiyosan oyalama, Kırma kimsenin kalbini… Seviyosan incitme, Belli et sevdiğini… Sakın ağlatma! Ağlarsa sil gozlerini… Acıtma canını, Uzme, yıpratma… Kızlar hassas olur cicek gibi, Kokla; yalnız bir tanesini Ama dikkat et koparma govdesini… Sev, sana değer vereni, Senin ic…in olebileni sev diyeceğim… Sırf sana benzemesin diye..
İleride cocuklarım Anne senin ilk aşkın kimdi? dediginde ‘Eski resimlerini cıkarmak yerine ‘Babandı’ diyebilmeli insan …
Kur beni kur bu kalbine Sen yine bakışlardan ote Elleri bağrıma koydum inan Gokte guneş oldum parıldayan Donde bir kalbine sor o zaman Ben değilmiydim kan ağlayan Cektin gittin son bir sayfa gibi Son bir ayda yıkıp gectin ha Derdide cektim ellerimdeki Bu acı tablosunu hic gormedin Bende bir borcun var ki durdun Yarın …yine oldur beni buldun Kalbimin hatırası bu mevsim bak Ciceklerimdin yine soldun
Unuturum diye yorma kendini, Her sevenle beni bir tutamazsın. Bu kadar yurekten sevmişken seni, Oyle kolay değil,unutamazsın. Yıllar sonra birgun seni anarsam, Kulakların değil kalbin cınlasın, Ardından bakıpta oylece kalan, Gozlerimde donmuş iki damlasın.
Bazı gecelerde gokyuzune baksan ayı goremezsin, ama bilirsin ki ay gecenin icinde bir yerlerde saklıdır. Tıpkı yanımda olmasanda her zaman kalbimde olduğun gibi…
Sen nehirlerde akan suyum, beni ıslatan sevda yağmurumsun,sen aşkta yol aldığım ilk gemi durduğum son limansın. Sen beni uşuten ruzgar, yureğimi yakan son ateşsin.
Olmek dunyada unutulup gitmekmiş, olmek bir kefen giymekmiş, olmek o soğuk o korkunc ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl olmek “sensizlikmiş”
Ağırdır sevmelerim her yurek taşıyamaz, buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
bir gulun peşinde koşanlar ciğnedikleri kır ciceklerinin farkına varmazlar…
bir bulut gibidir benim kalbim başka yureklerle carpışır yağmur yağdırır ve bu yağmurda sadece vazgecemediklerim ıslanır şimdi dokun saclarına mutlaka ıslaktır!
Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zaman.herşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN. senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan.
Aşk kacmaktan cok kovalamak, gormekten cok ozlemek, gitmekten cok beklemek, dokunmaktan cok duşunmektir.Ve aşk oyledirki nerde imkansız varsa onu secer.
Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam!
Bugun her zamankinden farklı bir şey yapayım dedim olmadı yine sana defalarca aşık olup seni duşundum..
Bugun bir cicekcinin onunden gecerken bir cicek ben cok guzelim beni al diyordu. Onu aldım ama guzel olduğu icin değil seni gorduğunde utansın diye.
Gul nedir ki,solup gider.Gun nedirki,gelip gecer.Ateş nedir ki, soner gider. Ama sana olan sevgim sonsuzdur. Ancak “MEZARDA” biter.
Hakikatın varlığından, guneşin parlaklığından şuphe edebilirsin ama benim sevgimden asla. SENİ COK SEVİYORUM AŞKIM..
Keşke yalnızlığım kadar yanımda olsaydın, keşke yalnızlığımı benimle paylaşsaydın, keşke senin adın yalnızlık olsaydı da ben hep YALNIZ kalsaydım.
Yine zalim kış sabahı gozlerimde ve yine sadece sen varsın hayallerimin en ucra koşelerinde bileve bir gece ve bir gece daha ve sonsuza dek yanımda olsan.sarılsam sana sımsıkı doyasıya ozlesem seni gizlice…
Birilerine ismini Soylesem Kaybolup Bitecek Gibisin Boğazımda Duğumsun Yutkunsam Gideceksin Yutkunmasam OLURUM…
Oyle zor ki duşuncelerimi soyleyememek,oyle zor ki gecelerce uyumadan hep seni duşunmek ve oyle zor ki gozlerinin icine bakıpta seni seviyorum diyememek….guluşu yaralım….
Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin…
istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl…Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş benide….Cok zamandan berridir ozlediğim buydu asıl…goremezsin ben uzaklarda iken golgemide…elveda aşkım
Bir gul olmak isterdim neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip, Bir daha oradan cıkmamak icin.. Seni Seviyorum..
Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında…
VEFASIZ sendin beni diller dokerek mutlu eden, lakin ne cabuk bole vefasız olu verdin yokmuş bilirm ben gibi hep aşka gulen sevdim diye guller gibi heyhat soluverdim
Ben seni dun sevmedim cunku dun bitti ben seni bugun sevmedim cunku bugun bitecek ben seni yarın sevdim cunku yarınlar hic bitmeyecek…
Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye hazırım(kucuğume)
Aşk insanın hem dostu hemde duşmanıdır. İnsanı onun gibi yıkan,onun gibi sevindiren birşey daha yoktur hayatta.
Hayatta uc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Umit etmeyi… Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye…
kalbim kopsa yerinden avucuna atacağım elimden gelse omrune omur katacağım yemin olsun