Merhabalar Nevya.com'dan bir resel aldım aldığımada bin pişman oldum. Kendileri zaten vukaatlı bir firma imiş sonradan anladım. İş işten gecti malesef. Resel alalı ortalama 6 ay oldu ve reselde her ay kapanma oldu. Bu kapanmalar 15 gun sureye kadar dahi cıktı. Ucret iadesi istedim ayak surtuler. Sunucudan kasten yada dehil sitelerime ait veri tabanını sildiler haklarında şikayet actım. Donduler tatlıya bağladık. Ama sorunlar bitmedi. Surekli aynı mazeret DC sorunu. Madem dc sorununuz var. Dc değişin vs bizi ilgilendirmez fatura gunu gelince para almasını bilirsiniz 1 gun gecmeden. Firma gercekten cok kotu teknik destek almak yada telle ulaşmak imkansız.
Dun yazdığım ticket cevabı. Ben iade idiyorum adamlar dns problemi diyor. Dns kendi dnsleri default dns ama onda bile kıvırma peşindeler.
Son aylarda actığım ticketler. Dikkat ederseniz başlıklar hep aynı resel kapalı.
Sonuc olarak kesinlikle yuzsuzlukte sınır tanımayan firma olarak gozumde tarihteki yerlerini aldılar. Siz siz olun uzak durun.