Computer.com.tr'de yaklaşık 2 aydır host kullanıyodum. Site HTML hatta boş olsa bile baktım ki shell atılmış resellerimdeki tum hesaplara. Sildim şifrelerimi sıfırladım aradan bi kac dakika gecti sonuc aynı. Dedim heralde bilgisayarda bişey var Computer.com.tr'deki uyeliğimden tutun ftplerin kullanıcı adlarına kadar mobil uzerinden sıfırladım. sonuc değişmedi.

Bende bu durumdan supelendim tum dosyalara mail adresime log gonderilcek şekilde duzenledim. Bi baktım başka site uzerinden cok rahat şekilde dosyalarıma erişiliyo bunu bildirdim cevap olarak yok tarama yapıyoruz gibisinden geciştirdiler. Neyse bunuda goz ardı ettim. Devam ettim uyelikli herkese acık blog scripti yazdım post, get gibi fonksiyonları tamamen kontrollu class oluşturarak kullandım script html siteden den farksızsı sql kullanmadım. Yandex'e xml aktararak xml uzerinden tum işlemleri yazdırdım cektirdim. Yani dediğim gibi tum guvenlik icin yapılması gerekenleri fazlasıyla yaptım. Yinede loglamalara devam ettim. İlk gun bişey yoktu 2. gun baktımki dosyalarıma kadar tekrardan sunucudaki başka site uzeirnden erişim var. Bu sabah bunuda bildirdim.

Ben script satışı yapıyorum demo kurulu olan sitem dahil dosyaları alınmış olabilir. Şuana kadar 12 kişiye 400 TL'den acık kaynak olarak satışını yaptım. Şimdi bu dosyalar alındıysa, o kadar muşterinn hakkına girmiş oluyorum internette paylaşılsa parayla alanların hakkını ben taşıyamam.

Yine bu durumu bildirim nerden ne şekilde hangi yontemle yapıldığına kadar. Sonuc;

Unable to continue - your account has been closed

Yani ben buraya sadece konu acmakla kalmıcam kimsenin hakkını kimsede de bırakmıcam.

Siz siz olun, boyle şahıslardan, boyle sacma sapan firmalardan uzak durun. Elimden geldiğince her ortama bunu paylaşacam. Host parası cok kucuk bir mevla ama ben boyle adamlara para verdiğim kadarıyla geri talep ediyorum. Diğer turlu eğer zararım olursa sorumsuzluklarını başka yerler, başka kurumlar ile paylaşmam gerekecek.

En azından halledemiyoruz. Halletmek icin uğrasıyoruz bunun icin bunu yaptık şoyle onlem aldık ama sonuc değişmiyo gibi gelseler ben eyvallah der başka firmaya geciş yaparım. Ama o da olmadı.

Demem o ki, alcaksanız eğer vazgecin. Yinede duşunuyosanızda 1000000000 kez daha duşunun.