Ozel VDS Kontrol Paneli : Makinanızı İstediğiniz yerden (yolda, otobuste, arabada, tatilde, cafede, restoranta, vb) Sadece reboot değil her acıdan makinanızın kontrolunu elinizde tutacaksınız makinanızın dilediğiniz an işletim sistemini değiştirebilecek istediğiniz işletim sistemini kendiniz yukleye bileceksiniz. İşletim sistemi yuklemesi esnasında kendinize gore konfigure edebilecek bilindik standart yuklemelerden kurtulmuş olucaksınız.
Opsiyonel İşletim Sistemi: Opsiyonel İşletim sistemi sayesinde istediğiniz işletim sistemini sanal dedicated makinanızda kullanabilirsiniz.
Panel Secenekleri : cPanel 28 TL Plesk 10.4.4 Turkce Limitsiz Ucretsiz
Odeme Secenekleri: Zengin odeme secenekleri ile odemelerinizi kolayca yapabilirsiniz.
İletişim Secenekleri : Bizimle kolayca iletişime gecebilir gunun her saati irtibat kurabilirsiniz.
Birkac ufak Ayrıntı:
- Tum fiyatlarımıza KDV dahildir.
- Sunucuların tum icerik sorumlulukları muşteriye ait'tir.
- İstenmesi halinde ucretsiz destek tarafımızdan verilmektedir. (muşterilerimize ayıracak zamanımız her zaman var.)
- Msn Dahil Telefon, mail, fax, twitter, vb gibi araclar ile destek vermekteyiz fakat sonuca giden kesin cozum ticket'tir ( Aktif Muşterilerimiz bilmektedirler.)
- İstenmesi halinde verilen yedekleme alnına verilerinizin yedeklerini kendiniz yuklemelisiniz. ( Tarafımızdan yapılan yedekleme ucrete tabidir.)
- 1 ay icerisinde yeniden kurulum sadece 1 defa ucretsiz yapılmaktadır.
- İstenmesi dahilinde Reverse DNS Kayıtlarınız tarafımızdan yapılmaktadır.
-
--------------------------------------------------------------------------
Bgsistem Webhosting İnternet Hizmetleri
Buyukcekmece V.D. 531 256 22466
TİB Faliyet Belge Numarası : YS-2363
Adnan Kahveci Mah. Paşabahce Cad. Carium Alışveriş Merkezi, Numara : 35, Beylikduzu / İstanbul
7/24 Cağrı Merkezi : 0850 302 0 212 - Ofis : (+90) 0212 856 12 61 - Fax : (+90) 0212 856 23 61
E-mail Adresleri / MSN : [email protected]
-
--------------------------------------------------------------------------