BAYRAMINIZI EN İCTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ.

Merhaba degerli Forum İyi.Net Kullanıcıları ;

GalaxyShell İnternet Hizmetleri olarak RAMAZAN BAYRAMI icin bir kampanya hazırladık ve sizleri bu kampanyamıza davet ediyoruz.

Kampanyamız FRANSA OVH Lokasyonlu Dedicated Serverimizden sağlanacaktır.Kampanyamız başlangıc tarihi 09.08.2013 ve bitiş tarihi 25.08.2013 tarihleri arasında sonbulacaktır.

Sunucu Ozellikleri :

1 GB Ram

60 GB Disk Alanı

1 TB Trafik

1 Adet İP Adresi

Linux Centos İşletim Sistemi

İlk Ay 15 TL / Diger Aylar 25 TL

2 GB Ram

100 GB Disk Alanı

2 TB Trafik

1 Adet İP Adresi

İlk Ay 25 TL / Diger Aylar 35 TL

3 GB Ram

150 GB Disk Alanı

Sınırsız Trafik

1 Adet İP Adresi

İlk Ay 35 TL / Diger Aylar 45 TL

4 GB Ram

200 GB Disk Alanı

Sınırsız Trafik

1 Adet İP Adresi

İlk Ay 45 TL / Diger Aylar 55 TL

WHMCpanel Lisansı : 35 TL / Ay

1 Adet İp : 3 TL /Ay

Paketler hakkında detaylı bilgi icin mİRC Script'nizden irc.galaxyshell.com adresine girerek yada Pm uzerinden bilgi alabilirsiniz.

İRC Hosting : GalaxyShell İnternet Hizmetleri : İRC Hosting, Paketlerimiz - Tıklayınız ...
Web Hosting :GalaxyShell İnternet Hizmetleri : Web Hosting , Paketlerimiz - Tıklayınız ...
Reseller Bayi Hosting : GalaxyShell İnternet Hizmetleri : Reseller Bayi Hosting, Paketlerimiz - Tıklayınız ...

Linklerinden ulaşabilirsiniz.

Fransa'da barinan sunucularimiz yuksek performans ve yuksek kapasiteli donanim ve alt yapisina sahiptir . Firmamız muşterilerine %99.9 uptime garantisi sağlamaktadır.GalaxyShell İnternet Bilişim Hizmetleri olarak verdiğimiz her hizmetin arkasında durmaktayız ve 9 gun icerisinde para iade garantisi veriyoruz... Web Sitemiz'den Kendinize en uygun oldugunu dusundugunuz paketlerimizden birini secebilirsiniz .Siparişiniz odeme yapıldıktan minimum 60 dakika, maximum 120 dakika icinde aktif olur.

Saygılarımla ;

Muzaffer Guler

Web Adres : İRC Hosting , Web Hosting, Reseller Hosting , Radyo Hosting , VPS , VDS ,Domain Tescili , Linux Hosting , Windows Hosting ,Web Tasarim , Alan Adi Kaydi , GalaxyShell.Com - Ana sayfa
Firma Sahibi : Muzaffer Guler - Erdogan Ekinci
MSN - Mail: info@Galaxyshell.com (Online)
Destek Departman :İRC.GalaxyShell.Com
Tel: 543 228 16 64 (Vodafone )
YER SAGLAYICI FAALİYET BELGEMİZ : 2385