Neden Salay VPS
1 DK da teslim ...
Urunu alırken kullanacağınız Kampanya Kodu : R10VPS50
Salay Telekom VPSSunucularının Yedeklemelerini yapmaktadır. ( Tum sunucuyu yedeklemektedir. ) FiberChannel 15K sas diskler ile Raid 50 Disk yapısında Yuksek performans ve Yuksek veri guvenliği ile calışmaktadır Vmware Erişiminiz Sayesinde 7/24 Dilediğiniz anda saniyeler icinde sunucunuzu komple yedekleyebilir ya da istediğiniz bir tarihe donebilirsiniz Odemede Kredi kartı, mobil hesap, banka havalesi , posta ceki kullanabilirsiniz Sunucunuzda herhangi bir sorun oluşması anında otomatik olarak makineniz saniyeler icerisinde diğer bir node sunucuya gecer ve calışmaya devam eder. Performansınızın yetmediği anda ya da bulunduğunuz node da sıkışma varsa sistem sunucunuzu otomatik olarak daha uygun bir node sunucuya sizin calışmanız kesilmeden aktarır Raid50 disk yapısı sayesinde arızalanan storage diskleri sunucunuza hic bir zarar vermez Sunucularınızın Swap bellekleri Storage Server'larımızda SSD disklerde tutulduğu icin Swap belleğinizden de Ram performansı alırsınız Sonuc : Guvenli , Hızlı , Kaliteli Sunucularda Kontrol paneli ( Plesk, Kloxo, Directadmin, Cpanel ) gibi kurulumlar yapılmamaktadır. Sadece işletim sistemi kurulup Sanal sunucu temin ediliyor. Icerisine ne kuracagınız sizin bileceğiniz iş. Kurulum Konusunda destek vermemekteyiz. Kontrol Paneli Kurulumu Yaptırmak Isterseniz + 10 TL Ucret Odemek zorundasınız. Panelinizden dilediğiniz zamanda işletim sistemini baştan kurabilirsiniz.
İşletim Sistemi Secenekleri
Cent Os 5 32 Bit Cent Os 5 64 Bit Cent Os 6 64 Bit Cent Os 6 32 Bit Debian 6 32 bit Debian 6 64 Bit Fedora 17 32 bit Fedora 17 64 Bit Ubuntu 12 32 bit Ubuntu 12 64 Bit
[ Şok Kampanya Paket 1 ]
- E3-1240 Lv2
- 2048 MB RAM
- 100 GB Sas Disk
- 20 Mbit Limitsiz Trafik
- 2 Adet IP Adresi (Kullanılabilir)
- Opsiyonel İşletim sistemi
- Turkiye Lokasyon
- 7/24 Telefon & Ticket Desteği
Fiyatı; 25 TL
Kredi Kartı ile odemek icin tıklayınız
---------------------------------------------------------------
[ Şok Kampanya Paket 2 ]
- E3-1240 Lv2
- 100 GB Sas Disk
- 2048 MB RAM
- 50 Mbit Limitsiz Trafik
- Turkiye Lokasyon
Fiyatı; ILK AY/ 45 TL
[ Şok Kampanya Paket 3 ]
- E3-1240 Lv2 2x
- 50 GB Sas Disk
- 1024MB RAM
- 200 GB Aylık Trafik
- Turkiye Lokasyon
Fiyatı; 15 TL
[ Şok Kampanya Paket 4 ]
- E3-1240 Lv2 2x
- 10 GB Sas Disk
- 512 MB RAM
- 100 GB Aylık Trafik
- 1 Adet IP Adresi (Kullanılabilir)
- Turkiye Lokasyon
Fiyatı; 7.5 TL
Salay Telekomunikasyon Firma Bilgileri
Tam urun sayfası : VPS Sayfamız
WEB : www.salay.com.tr
/ dc.salay.com.tr
TEL : 0232 332 01 05
ADR : Gıda Carşısı Temsil Plaza 80/D Yenişehir İzmir
MAİL : [email protected]
***Sunucuların Tamamı TR Lokasyonludur.
VERGİ DAİRESİ : Balcova / İzmir
VERGİ NO : 741 055 20 60
ŞİRKET UNVANI : Salay Telekomunikasyon Ltd. Şti.
Tum sunucularımız - Switchlerimiz - Layer 3 Link cihazlarımız min. cift yedekli calışmaktadır.
Bu sayede herkese 1Gbit dedicated port sağlamamız oluşacak iceri ve dışarı yonlu ataklarda kimsenin birbirinden etkilenmemesini sağlamamaktadır.
Garanti ediyoruz !!! Ay icerisinde planlı calışmamız bilgilendirme dışı kesintilerde bir sonraki ay ucretine %25 indirim daha uyguluyoruz !!!