Merhabalar,

Bir onceki ve halen aktif olan kampanyamızda Fransa Lokasyonlu, DDOS Korumalı ve Limitsiz trafikli ve SATA diskli VDS Sunucu paketlerimizi duyuruştuk.

Şimdi de SSD diskli (SATA diskli sunuculardan daha performanslı) Fransa lokasyonlu, DDOS Korumalı ve Limitsiz trafik VDS paketlerimizi duyurmak istiyorum.

Paketler ve diğer detaylar;

SSD VDS 1024
1 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
1GB DDR3 RAM
25GB SSD Disk
Limitlendirilmemiş Trafik
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon
460Gbps ye kadar DDOS Koruma
Linux/Windows işletim sistemi

Aylık: $12.95 - Sipariş Ver

SSD VDS 2048
2 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
2GB DDR3 RAM
40GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $19.95 - Sipariş Ver

SSD VDS 3072
3 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
3GB DDR3 RAM
60GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $24.95 - Sipariş Ver

SSD VDS 4096
4 x Xeon E5-1650v2 3,5 GHz
4GB DDR3 RAM
80GB SSD Disk
1Gbits Port
1 IP Adresi
Fransa Lokasyon

Aylık: $29.95 - Sipariş Ver

Youtube Kanal Sahipleri icin Windows 7 Ekran kartı 128MB (yazılımsal) ve Ses kartı tanımlı ve Aşağıdaki programlar kurulu olarak teslim edilecektir. Aşağıdaki hazır paketi isteyenler Sipariş sırasında Operating System sekmesinden Windows 7 (YT Ozel) secsinler;

Camtasia Studio 8 (%70 turkceleştirilmiş), Freemake Video Convert, uTorrent, IDM, Chrome, MySQL-front, Notepad++, Yandex ve Filezilla FTP programları.
Windows 7 Sunucudan bir goruntu;

Teslim suresi ve kurulum;
Linux/Windows VDS Sunucuların Kurulumları 11:00 - 02:00 saatleri arasında yapılmaktadır, teslim sureleri sipariş onayından sonra İşletim sistemi ve yoğunluk durumuna gore 1 ila 4 saat arasında değişebilmektedir ve bazen daha da erken olabiliyor.

Ucretsiz Panel Kurulumları;
cPanel/WHM (Linux) DirectAdmin (Linux) Kloxo (Linux) Webmin (Linux) Plesk (Linux/Windows) XOPanel (Linux/Windows) cPanel DNS Only (Linux) MyDNSConfig3 (Linux)
NOT: cPanel/WHM, DirectAdmin ve Plesk Panel lisansları dahil değildir. cPanel DNS Only, Webmin, LXAdmin (Kloxo) ve MyDNSConfig3 panelleri ucretsizdir. Sadece XOPanel icin 10 alan adı limitli beta lisans isterseniz bizim tarafımızdan başvuruda bulunup aktif edilir. Başka panel kurulumları istekleriniz icin bizimle irtibata gecebilirsiniz.

VDS Sunucuları kullanabileceğiniz alanlar;
Web hosting Radyo hosting Oyun Sunucuları Mesajlaşma programları (Skype, Yahoo & IAM) YouTube, IDM & TORRENT (UP/DOWN) Kişisel veya Kurumsal projeler

NOT 2: VDS sunucuları hek unsurlarında, W a r e z paylaşımlarında, DDOS ve Botnet gibi saldırılarda kullanmak kesinlikle yasaktır! tespit veya şikayet durumunda hizmet GERİ İADESİZ iptal edilecektir.

VDS Hizmetinde bilinmesi gerekenler ve ortak ozellikler;
Barındırılan her site iceriğinden kesinlik ile muşterilerimiz sorumludur. Aylık kiralanan VDS Sunucularda geri odeme bulunmamaktadır. VDS yonetimi tamamen muşteri sorumluluğu ve kontrolu altındadır. Destek talepleriniz icin ticket sistemi kullanılmalıdır. Yedek alma sorumluluğu muşteriye aittir. VDS'lere format atma işlemi ucretsiz ayda 1 kere bizden isteyebilirsiniz. Odemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve PayPal (+5%) yolları ile yapabilirsiniz.

Odeme Yontemleri: PayPal ve Banka Havalesi

Turkiye Banka hesaplarımız icin Tıklayın.

Destek Sistemi;
+ 7/24/365 Ticket Sistemiyle Destek (Tum Destek Talepleri Ticket Sistemi Uzerinden Yapılmaktadır, Skype ve E-posta onbilgilendirme, teklif ve satışlar icindir.)

Onemli not: Skype adresimiz vps.systems dir vps_systems kullanıcısı bize ait değildir lutfen eklemeyin.

Her turlu soru ve goruşleriniz icin bize [email protected] adresimizden veya vps.systems kullanıcısını skypeden ekleyip bize ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.

E-mail: [email protected]
https://vps.systems/
TR Y.S. Belge No: 1828