Lutfen konuyu sonuna kadar
okumadan hizmeti satın almayınız!
400+ VPS Referansı ile Zirveye Adım adım....
Tum Paketlerimizde ;
OMUR BOYU SABİT FİYAT GARANTİSİ!
ONEMLİ Bilgilendirme;
Cpu ve Ram Limitleriniz aşağıdaki paketlerin tumunde bellidir. Bu limitleri aştığınız zaman sisteminiz yavaşlar , bu bizlik değil , limitleriniz ile ilgili sorundur. Lutfen bu gibi durumlarda , VPS cok yavaş performans alamıyorum demeden once , limitlerinizi ne kadar kullandığınızı kontrol ediniz. Boylelikle Ust Pakete gecerek limitinizi yukseltebilirsiniz.
YENİ OZELLİK! Panel Uzerinden Kontrol Paneli Kurulumu (cPanel , Plesk , Webuzo , vb)
###################################
SADECE 50 STOK!
Intel Xeon 2 Ghz Cpu (2,000 Mhz Cpu Limiti) 1 GB ECC Ram Bellek 20 GB Sas Hard Disk 100 Mbps Paylaşımlı Hat 200 GB Aylık Data Trafiği 1 Adet IP Adresi (Arttırılabilir) 7/24 Online Yonetim Paneli
İstanbul NETFACTOR Datacenter FULL Managed - 7/24 Teknik Destek Ucretsiz Reinstall İşlemi & Desteği
30 Saniyede Otomatik Kurulum! YENİ OZELLİK! Otomatik Kontrol Panel Kurulumu
Aylık 8 TL+KDV | Sipariş Ver
(Yıllık 75 TL+KDV'dir)
Soru ; Bu Paket ile neler yapabilirim ?
Cevap ; 1 GB Ram'li bu VPS paketimizde , Panelsiz kucuk uygulamalar calıştırabilir , yada uygulama denemelerinizi yapabilirsiniz. Panel kurup site barındırmak bu paketimizde uygun değildir.
SADECE 25 STOK!
Intel Xeon 3 Ghz Cpu (3,000 Mhz Cpu Limiti) 2 GB ECC Ram Bellek 30 GB Sas Hard Disk 100 Mbps Paylaşımlı Hat 200 GB Aylık Data Trafiği 1 Adet IP Adresi (Arttırılabilir) 7/24 Online Yonetim Paneli
İstanbul NETFACTOR Datacenter FULL Managed - 7/24 Teknik Destek Ucretsiz Reinstall İşlemi & Desteği
30 Saniyede Otomatik Kurulum! YENİ OZELLİK! Otomatik Kontrol Panel Kurulumu Aylık 15 TL+KDV | Sipariş Ver
(Yıllık 150 TL+KDV'dir)
Cevap ; 2 GB Ram'li bu VPS paketimizde , Panelsiz kucuk uygulamalar calıştırabilir , yada uygulama denemelerinizi yapabilirsiniz. Panel kurup site barındırmak bu paketimizde uygun değildir.
HOSTİNGCİLERE OZEL SADECE 15 STOK
Intel Xeon 3,5 Ghz Cpu (3,500 Mhz Cpu Limiti) 4 GB ECC Ram Bellek 50 GB Sas Hard Disk 100 Mbps Paylaşımlı Hat 500 GB Aylık Data Trafiği 1 Adet IP Adresi (Arttırılabilir) 7/24 Online Yonetim Paneli
30 Saniyede Otomatik Kurulum! YENİ OZELLİK! Otomatik Kontrol Panel Kurulumu PLESK 12 KONTROL PANELİ - UCRETSİZ!
Aylık 35 TL+KDV | Sipariş Ver
(Yıllık 350 TL+KDV'dir)
Cevap ; 4 GB Ram'li bu VPS paketimizde , Plesk yada cPanel kurup web sitelerinizi sorunsuz barındırabilirsiniz.
Otomatik Kurabildiğimiz sistem ve Paneller ;
Aşağıdaki tum sistem ve paneller siparişinizden hemen sonra otomatik kurulmaktadır.
Linux Sistemler
- Elastix - CentOS 4 - x86 & x64 - CentOS 5 - x86 & x64 - CentOS 6 - x86 & x64 - CentOS 6 - cPanel/WHM - 64 Bit - CentOS 6 - Plesk 12 + Nginx - 64 Bit - CentOS 6 - DirectAdmin - 64 Bit - CentOS 7 - x86 & x64 - Debian 4.0 - x86 & x64 - Debian 5.0 - x86 & x64 - Debian 6.0 - x86 & x64 - Debian 7.0 - x86 & x64 - Debian 7.6 - x86 & x64 - Fedore 12 - x86 & x64 - Fedora 13 - x86 & x64 - Fedora 14 - x86 & x64 - Fedora 15 - x86 & x64 - Fedora 16 - x86 & x64 - Fedora 17 - x86 & x64 - Fedora 18 - x86 & x64 - Fedora 19 - x86 & x64 - Fedora 20 - x86 & x64 - Suse Linux 11 - x86 & x64 - Suse Linux 12 - x86 & x64 - Suse Linux 13 - x86 & x64 - Ubuntu 8 - x86 & x64 - Ubuntu 9 - x86 & x64 - Ubuntu 10 - x86 & x64 - Ubuntu 11 - x86 & x64 - Ubuntu 12 - x86 & x64 - Ubuntu 13 - x86 & x64 - Ubuntu 14 - x86 & x64 - Scientific 6 - x86 & x64
VPS'lerde iade bulunmamaktadır.
(iptal talepleri , hizmet suresi bitince uygulanır)
Bu kampanyamız diğer kampanyalar ile birleştirilemez
Veresiye Satışımız yoktur.
limitsizt' Alıntı:
Fiyat ve destek konusunda gercekten tatmin edici. Tavsiye ederim.
Arkadaşla ticaretimiz oldu. Tavsiye edilir...
İyi calışmalar
Genişletmek icin tıkla ...
Prode' Alıntı:
Bir adet deneme amaclı satın alınıp odemesi yapılmıştır. Teslimat icin bekleniyor.
infoakademi' Alıntı:
1 Adet SANAL SUNUCU TANITIM PAKETİ satın alındı.
Cankat' Alıntı:
Hızlı teslim icin cok teşekkurler
kaaNx' Alıntı:
odeme yapıldı kurulum bekleniyor.
kaaNx' Alıntı:
45 saniyeden biraz uzun surdu şaka bir yana teşekkurler hızlı hizmet icin
Webolye' Alıntı:
bir adet vps satın alındı teslimat bekleniyor.
sıkıntısız ve hızlı bir şekilde hizmet teslim alınmıştır. iyi calışmalar.
NitroBilisim' Alıntı:
sipariş gecildi bilgiler bekleniliyor
NitroBilisim' Alıntı:
sipariş alındı teşekkurler
teşekkurler
obahan' Alıntı:
Vps hizmeti alınmıştır. Sabırlı ve ilgili arkadaş tasfiye ederim
fenabiri' Alıntı:
1 saat surmeden windows vds kurdu teslim ettiler gerek canlı destekdeki ilgisinden gerekse hızlı iş tesliminden dolayı teşekurlerimi sunuyorum.
tayfunTR' Alıntı:
Paket 1 den 1 adet siparis gectim super hızlı kurulum ve teslimat tesekkur ederim
yenidata' Alıntı:
az once 1 adet sipariş gecip odememi tamamladım vds in teslim edilmesini bekliyorum teşekkur ederim.
sineperde' Alıntı:
sineperde@ email adresiyle bir adet sipariş verdim.
Xnbia' Alıntı:
Dun 2 adet alım yapıldı, bugun 1 adet daha sipariş verildi teşekkurler.
chnyrdkl' Alıntı:
Yani , vps ya da vds almak isterse Şiddetle tavsiye ederim.
2 dakika da kurulumu yapıp verdi.
Allah Razı olsun diyorum.
Ody' Alıntı:
Sanal sunucu alındı arkadaş team bağlanıp 1 2 sorunumu cozdu teşekkurler.
windigo' Alıntı:
ticket'lara o kadar hızlı yanıt veriliyor ki ben daha kullanıcı paneline gelemeden ticket'a cevap verildiğime dair sms geliyor.
inşallah hep boyle devam eder (=
ReklamT' Alıntı:
3 Adet Alım Yapıld
Premium VPS Hizmeti! YENİ!
http://www.alanadi.com.tr/premium-vps.html
Geri İade Politikamız
http://www.alanadi.com.tr/geri-iade-kosullari.html
Hizmet Sozleşmesi
http://www.alanadi.com.tr/hizmet-sozlesmesi.html