Merhaba arkadaşlar, iyi gunler. Bu konuda fazla bilgim olmadığı icin Black Friday oncesi bilgi edinmek istiyorum cunku yayınımı kendı bilgisayarımdan yapamayacağımı anlamıs bulunmaktayım. FPS oyunlarında cok problem yasıyorum.
Laptop uzerinden yayın yapmak istiyorum harici Capture Card'lar mevcut fakat dahili Capture Card'larla da mesela oyun bilg. ve yayın icin laptop olarak ikiye ayıralım.
Avermedia 61GC5700A0AB LIVE GAMER HD 2 PCI-E (GC570) : Amazon.com.tr: Bilgisayar Avermedia 61GC5700A0AB LIVE GAMER HD 2 PCI-E (GC570) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bu urunle bilgisayarıma taksam ve laptop uzerinden yayın yapabiliyor muyum? İlk sormak istediğim soru bu.
2. olarak yapamadığımı farz ediyorum.
Bu tarz urunlerle laptopa ihtiyac duymadan yayın yapabiliyorum galiba. Yayın yapmak mantıklı mı?
AVerMedia | Create and Connect AVerMedia strives to create cutting-edge technology. In terms of content creation, video collaboration, and Edge AI, AVerMedia provides a variety of products including capture cards, webcams, microphones, embedded systems, and more.
www.avermedia.com
Veya sizlerin tavsiyesi nedir nasıl bir yayın sistemi benim icin sağlıklı olacaktır butun onerilere acığım.
Laptop ve oyun bilgilerimi paylaşıyorum.
Dosya Ekleri WhatsApp Image 2021-11-17 at 06.11.39.jpeg 160,7 KB · Goruntuleme: 67
oyunbilg..png 58,9 KB · Goruntuleme: 64