Merhaba, 500TL civarı bir butce ile alabileceğim bir mikrofon arıyorum. YouTube videoları ve yayın icin kullanmayı planlıyorum. Ayrıca şu an kullandığım kulaklığın mikrofonu gitarımın seslerini almıyor, gitarın sesini mikrofon duysun istiyorum.

Lastvoice BM800YP Youtuber Mikrofon Phantom Stand Filtre 7.1 Seti - Lastvoice.com.tr Studyo ekipmanları kategorisinde yer alan ekonomik butceye uygun, kondenser mikrofonu ve diğer ekipmanları ile sunulmaktadır.
www.lastvoice.com.tr

Aklımda BM800'un Phantom Power'lı bu seti var. BM 800 alınır mı?

Hic cevap gelmemiş olsa da daha sonra forumda bu konuya rastlayacak ve bu mikrofonu almayı duşunen arkadaşlar icin yazıyorum. Mikrofon elime bi kac saat once ulaştı, bağlantılarını yaptım. Voicemeeter ile kendime gore biraz ayar cektim ve oldukca memnunum diyebilirim. Alacak olanlara tavsiyem diğer studyo mikrofonlarına gore daha ucuz olduğu icin malzeme kalitesi cok kotu olmasa da aşırı iyi değil. O yuzden kullanırken dikkatli olun ve mutlaka 48V bir phantom power ile birlikte alın. Ve icerisinden cıkan ses kartı ile beraber kullanınca cızırtı oluyordu ben de doğrudan anakarta bağladım mikrofonu ve cızırtı sorunu ortadan kalktı. İlk izlenimlerim bu kadardı