Merhaba arkadaşlar, Twitch uzerinde yayın acıyorum, fakat şoyle bir sorunum var. OBS cıkış ayalarında Twitch'e gonderdiğim kalite 936p veya 1080p fakat canlı yayın esnasında Max 720p seceneği oluyor. Yayını kapatıp baktığımda ise yayın tekrarı 1080p olmuş oluyor. TurkNet kullanırken boyle bir şey ile karşılaşmadım. Fakat dun Kablonet'e gectim ve hicbir sorun olmamasına rağmen boyle bir şey ile karşılaştım. Bunun internet sağlayıcısı ile alakalı olacağını pek duşunmuyorum fakat o kadar sacma sorunlar yaşadım ki artık bu tarz şeylerde duşunmeye başladım. Download 100Mbps ve upload 20Mbps. Ve 8K bitrate veriyorum duzelmiyor 10k veriyorum yine aynı vs hicbir şekildede sorun yaşamıyorum. Yayın tekrarlarımda gayet guzel oluyor. Yayın esnasında da guzel oluyor fakat 720p ile 1080p arasında gercekten fark gorunduğu icin bu da kafamı biraz bozuyor statik IP hizmetine geciş sağladım onunda gercekleşmesini bekliyorum. CGNAT sacmalığından kurtulmak icin. Onun dışında oneriniz varsa her zaman acığım.
Sistem.
Ryzen 9 5900X.
Gigabyte Aorus X570 Master.
Gigabyte Aorus RTX 3060 Ti Master.
Corsair Vengeance RGB Pro sl 3600MHz CL16 16 GB.
SSD C: Samsung 980 Pro 250GB.
SSD D: Samsung 970 EVO Plus 500GB.
Cooler Master ML360R sıvı soğutma.
PSU: FSP Hydro G PRO 750W 80+Gold