Merhaba;

Turkiye lokasyonlu P4 3000 işlemcili sunucularda muthiş bir kampanya yapıyoruz.

P43000-STR (5 stok)
Pentium™ 4 3.0 HT
1024MB DDR-RAM
80GB IDE-Harddisk
350 GB Trafik (1 Mbit Hat)
120 YTL/ay

Kampanya Şartları:
1) Sunucular en az 3 aylık peşin odeme ile satılmaktadır.
2) Kampanya dahilindeki sunucular icin 1 yıl boyunca sabit fiyat garantisi verilmektedir.
3) Bu sunucular icin ekstra 1 GB RAM ucreti aylık 10 YTL'dir.

Siparişlerinizi Muşteri Paneli'mizden gecerken İndirim Kodu kısmına p43000 yazıp KODU ONAYLAmanız gerekmektedir.

# Belirtilen fiyatlar Linux işletim sistemi icin gecerli olup, ucretsiz olarak CentOS 4.4 , Debian ETCH, Debian Sarge, SuSe 9.3, Ubuntu 6.0.6.1 kurulumu yapılır.
# İstendiği taktirde ek ucret odenerek Windows 2003 Web Edition, Windows 2003 Standart Edition ve Windows 2003 Enterprise Edition kurdurulabilir.
# Kontrol Panel olarak Directadmin, cPanel veya Plesk kurulumu yapılmaktadır.
# Sunucularda donanımsal problemler haric destek hizmeti (managed) verilmemektedir.
# İşletim Sistemi ve Kontrol Panel isteklerinizi, muşteri panelimizden siparişinizi gecerken ayarlayabilirsiniz.
# Fiyatlarımıza %18 KDV dahil değildir.
# Sunucular ServeTR DC'de barınmaktadır.

İşletim sistemi lisans ucretleri:

# CentOS 4.4 & Debian ETCH & Debian Sarge & SuSe 9.3 & Ubuntu 6.0.6.1 = Ucretsiz
# Windows 2003 Web Edition = 20 YTL/ay
# Windows 2003 Standart Edition = 30 YTL/ay
# Windows 2003 Enterprise Edition = 45 YTL/ay

Kontrol Panel lisans ucretleri:

# Directadmin = 20 YTL/ay
# cPanel = 45 YTL/ay
# Plesk 8.x Windows/Linux 10 Domain = 15 YTL/ay
# Plesk 8.x Windows/Linux 30 Domain = 25 YTL/ay
# Plesk 8.x Windows/Linux 100 Domain = 35 YTL/ay
# Plesk 8.x Windows/Linux Limitsiz Domain = 50 YTL/ay

Siparişlerinizi Muşteri Paneli uzerinden sistemimize kayıt olduktan sonra gecebilirsiniz. Banka Hesaplarımıza Havale/EFT veya PAYPAL yontemi ile calışmaktayız, PTT yoluyla kesinlikle odeme almamaktayız. Siparişlerini panel uzerinden gecen muşterilerimiz, odeme yaptıktan sonra Odeme departmanına bir ticket acarak odeme yaptıklarını belirtirlerse, hesapları cok daha hızlı bir şekilde aktif edilecektir. Bize, sitemizdeki elektronik posta adreslerinden veya Muşteri Paneli uzerinden ulaşabilirsiniz...