Merhaba arkadaşlar,,, ben yayın yapmaya başladım başlangıcda Twitch'in bizden yapmamızı istediği 4 bolumluk bir gorev pencersi var. Ben buradan 3 bolumu ve 4. bolumun oluştuğu iki parcadan oluşan bir bolumunu yaptım ama sadece diğeri kaldı ve onu hicbir şekilde yapamıyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum. Gorev penceresinde şu gorevler var :
Profil resmini, acıklamanı vb. ekle = bunu kolaylıkla yapabiliyorsunuz herhangi bir sıkıntı yok. (Sorun yaşadığım bu) uyarı ekle ; Twitch Studio veya Streamlabs = Streamlabs'in sitesine gidip Twitch hesabımı giriyorum sonrasında bir suru şeyin linki bende oluyuyor yani sohbet kutusudur, uyarı kutusudur etkinliklik listesidir vb. uyarı kutusunun linkini alıp OBS'e eklediğim anda gorevin 2 parcadan oluşan bolumun ilk gorevini tamamlamış oluyorum ama diğer bolumunu asla yapamadım buna birazdan geleceğim. Yayını saklayın, klip alın = bu kısmıda bir kez yayın actığınızda kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Uzantı ekle = herhangi bir uzantı yuklediğimde de kolaylıkla bu gorevide tamamlayabildim. Gelelim sıkıntı yaşadığım noktaya... 2. bolumde aynen şunlar yazıyor : -----------------------------------------------------------------------
Yayına uyarılar eklemek, izleyicilerinizi kutlamanın en kolay yollarından biridir.
Uyarılar, izleyicileriniz takip ve benzeri eylemler yaptıklarında otomatik olarak kanalınızda gorunen ozel gorsellerdir.
Uyarılar hakkında daha fazla bilgi edinin
Twitch Studio
Veya.
Streamlabs
'De uyarılar ekleyin.
------------------------------------------------------------------------
Burada Twitch Studio ve stremlabs link şeklinde verilmiş bizi kendi sitelerine gonderiyorlar Streamlabs'in sitesinde uyarılar linki var onu kopyaladığımda problem cozuluyor ama Twitch Studio'ya tıkladığımda beni Twitch'in yardım sayfası gibi bir yere goturuyor herhangi bir link adresi ya da o tarz bir şey yok. Sadece Twitch Studio da (Twitch'in OBS programı gibi bir şey) uygulamanın icinde Twitch'in *twitch bildirimleri* adında Streamlabs'in yanından bile gecemeyecek sadece Twitch'e has birdirim katmanı var ben belki budur diye bu Twitch bildirimlerini ekledim ama gorev tamamlanmadı bu sefer Streamlabs'daki linki Twitch Studio'da eklemeye calıştım ama gene olmadı. Twitch'in sitesini cokca deştim Streamlabs'deki gibi bir link ya da o tarz bir şey asla bulamadım ve gorev asla tamamlanmıyor ne yapmam lazım?