Ciddi bir şekilde dedicated alıp,sitelerini surekli onda barındırmayı duşunen ama maddiyattan şikayet eden arkadaşlar icin bir teklifim var.
6 aydır bir dedicated sahibiyim,sunucu.com.tr den aldım.Epey bi memnunum,destek sistemleri cok guzel calışıyor.
Sunucu.com.tr de 4-5 tane dedicated sipariş ettiğiniz zaman %20 civarı bir indirim yapıyorlar.
Orneğin; P4 3.0 HT , 1 gb ram bir dedicated sipariş ettiğiinzde 140 ytl oduyorsunuz.Eğer 4-5 kişi beraber alırsak dedicatedı bu ucret 112 ytlye duşuyor.28 ytl karınız var her ay.
Orneğin ben p4 3.0 HT , 2 gb ram + cpanel (35$) kullanıyorum.200 ytl oduyorum.Eğer 5 arkadaş birleşip sunucu kiralarsak benim odeyeceğim ucrette 160 ytl ye duşecek.5 kişi icinde cok karlı olduğunu duşunuyorum.
Ancak tek problem var,sunucuların tek bir hesaptan,tek bir kişi tarafından sipariş edilmesi gerekiyor.O konuda bana guvenebilirseniz,benim hesabımdan sipariş ederiz.Her ay bu 4 arkadaş benim hesabıma parayı yatırır,bende sunucu.com.tr ye odeme yaparım.Tek yapacağım faturalarınızı kapatmak,tum dedicated sorumluluğu size ait olacak.
Boyle bir şeyler duşunen arkadaşlar varsa lutfen bu başlık altında konuşalım.Ancak dediğim gibi uzun vadede duşunen arkadaşlar gerekiyor.