İyi gunler herkese,

Bir haftadır Twitch platformunda yayın acmaktayım. Gayet yeterli olduğunu duşunduğum bir sistemim var ancak PUBG yayını yaparken yayında takılmalar oluyor. Yayın bit Rate değiştirmeyi, cozunurluk duşurmeyi, oyun ici ayarları değiştirmeyi denedim ancak sorunumu gideremedim. İnternette benzer sorunlarla karşılaşan pek cok kişi gorsem de sorunuma care bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İşlemcim R5 5600.
Ekran kartı RX 6700.
16 GB 3600 RAM.
Yayın icin OBS kullanıyorum.
Net hızım 200 dow. 10 up.
Yayını 720p 60 FPS veriyorum henuz iştirak olmadığım icin. Bitrate de halen denemekteyim donmaması icin.
Oyun ayarları goruş ultrayken gerisi ortada falan. Dikey senkronize de acık.

Yayındaki takılmalar oyun esnasında bana kesinlikle yansımıyor.

Twitch Studio kullandığımda 720p 60 FPS 4500 bitrate oneriyor. Bu ayarları kullansam da yayında yine takılmalar oluyor ve goruntu gozume cok kotu geliyor. Yayına 720 gibi gitmiyor. Buna rağmen bağlantıyı Twitch mukemmel olarak değerlendiriyor. OBS'de de herhangi bir sorun gozukmuyor ama yine de takılmalar oluyor. Nette bazı arkadaşlar Xbox Game Bar'ın aktif olması buna sebep oluyor demiş ancak maalesef ki kapatarak duzelmiyor.

Sorunu linkteki yayın tekrarından gorebilirsiniz. Aşağı yukarı bu dakikalarda bariz ortaya cıkıyor sorun.

Bu iceriği goruntulemek icin ucuncu taraf cerezlerini yerleştirmek icin izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi icin, cerezler sayfamıza bakınız.
Ucuncu taraf cerezlerini kabul et