1 haftadır surekli yabancı firmaların yorumlarını okuyorum hiti yuksek olan sitelerin suspendlendiğinden şikayetciler ama tam olarak kimse kac hitte suspendlendiğini soylemiyor, benim sitem 4 k ya kadar cıkabilmekte alan olarakta 1 gb bile yetmekte , cok nadirde olsa arada siteme saldırıyorlarmıs anlık olarak cpu yada ram artık neyse yuzde 20 sini ben kullanıyormusum ve anlık kesintiler oluyor (gerci host firmamda hostu iyi gostermek icin her kapandıgında bunu diyor olabilir)
hostgatordan copper reseller paketini almayı duşunmekteyim yaklaşık 20 adet kendime ait site barındırmayı duşunuyorum bir coğu SMF ve WP
diğer sitelerin hiti 200 u gecmezken 6-7 aydır surekli ugrastıgım ve buyuk zaman ayırdıgım SMF sitemin hiti host hatası olmadan ve mahkeme tarafından ana domaini banlanmadan once 4.000 hitlere kadar gelmişti ki ben bunu 2-3 ay sonra 10.000 lere kadar cıkartacagıma inanmaktayım
sizce ne yapayım yorumların bazıları "oo hostgator super" oluyor bazılarıda "cok kotu" oluyor
bu tarz bi sitemin suspend yeme olasılıgı kactır ? suspendlendikten sonra yedeğimide eksiksiz alabilirmiyim ? son olarakta forumda rapidshare.com vs. gibi linklerden mp3 ve album dagıtımı yapmaktayım...bu da bi sorun cıkartır mı
diğer konu acmıstım ama diğer arkadaslar sadece reklam yapmalarından oturu istediğim cevapları alamadım umarım bu sefer host firmalarından daha cok webmasterlar yorum yapar teşekkurer..