Arkadaşlar oncelikle merhaba, bu benim Technopat Sosyal forumunda ilk konum ve mesajım oluyor. OBS ile Twitch yayını yapmak icin NVIDIA Broadcast indirdim. Amacım arka planı yok etmek ve yeşil ekran gibi bir şey yapmak idi.
PC'ye yeni format attım. NTLite ve benzeri programlar ile kendime ozel ISO ayarladım ve kurdum. Bunu belirtme sebebim ise ben bu Broadcast programı ile daha onceden kameramın arka planını kaldırabilmiştim. Yani kameramda ve programda bir sorun olduğunu duşunmuyorum. Bu yontem ile format attıktan sonra NVIDIA Broadcast programı webcami algılamıyor.
OBS kameramı goruyor;
NVIDIA Broadcast ise gormuyor. Hatta yandaki butona tıklıyorum hicbir şey olmuyor. OBS Virtual Camera'dan başka bir şey yok. Onceden calışırken yukarıdaki gibi kameramı goruyordu ve kullanabiliyordum. Windows ayarlarında Kamera gizliliğim acık yani uygulamalar kamerama erişebiliyor zaten sorun olsa OBS goremezdi diye duşunuyorum. NVCleanstall yapmıştım belki sorun olur diye GeForce Experience kurarak temiz baştan kurulum yaptım. Driver olarak da sorun yok yani ne kamerada ne ekran kartında...
Kafayı yemek uzereyim, yardım edebilecek olan biri olursa cok sevinirim.