Herkese merhaba, arkadaşlar,

Hem YouTube icerikler cıkartmak hem de Twitch'te yayınlar yapabilmek icin yeni bir sistem topladım ve 5800x3D işlemci, 6700XT ekran kartı var.

İki monitor kullanıyorum 27inch 1080p 32inch 2K. Ekstra olarak direksiyon setim var ve iceriklerimi de genel olarak direksiyon setleri ile oluşturmak istiyorum.

Şu anda OBS acıkken F1 ve Forza Horizon ve Cyberpunk oyununda ciddi FPS duşmesi sorunu yaşıyorum. Hatta ETS 2'de bile orta ayarlarda oynamak zorunda kalıyorum.

Oyunları 2K cozunurluk ve 2K olarak cıkartmaya calışıyorum. Ekran kartı ile OBS kaydı vermeye calıştığımda direkt olarak hata veriyor. Bu kod cok yoğun kullanılıyor diyerek ve kayıt kasıyor.

İşlemci uzerinden kayıt yapmaya calıştığım zaman ise herhangi bir hata vermiyor ama FPS dropları yaşıyorum. Bu arada oyun oynadığım monitor de herhangi bir problem gozukmuyor.

Sadece OBS ekranında kasmalar gozukuyor. Bu konulara cok hakim değilim. 30.000 bitrate ile kayıt alıyorum. YouTube uzerindeki bircok OBS ayar videosunu izledim ama istediğim sonucları alamadım hicbirinde.

Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim.