Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim.
Daha once actığım konularda Twitch'e başlayacağımı soylemiştim ve forumdan bircok arkadaşımızın yardımıyla muthiş olduğuna inandığım bir sistem dizdik ve dizmeye devam ediyoruz.
kısaca topladıklarımızın ozetini geceyim:
Surprizbozan: Satın Alınanlar Kasa: 20.000 TL - Sinerji Regulus Ryzen 5 5600X 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT Gaming PC (bol yukseltmeli oldu)
Koltuk: 1.500 TL - XPrime Titan Kumaş Oyuncu Koltuğu Gri 5400-GT
Klavye: 350 TL - Razer Cynosa V2 Chroma RGB Turkce Mekanik Hisli Gaming Klavye
Monitor: 3000 TL - MSI 27" OPTIX G273QF 165Hz 1ms DP 2xHDMI IPS WQHD G-Sync Compatıble Gaming Monitor | ITOPYA
Kamera: 1200 TL - LOGITECH C922 FULL HD STREAM WEBCAM fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kulaklık: 1000 TL - Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık
Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin... Ki 15-20 bine bu işin icinden sıyrılırım derken geldiğimiz nokta bu ve hala daha mikrofon, masa ve fare eksiğim var.
Velhasıl, durum raporlamasını yaptığıma gore benim icin en onemli soru işareti ve konunun acılma sebebi olan mikrofon sorununa gelelim. Maksimum butcem 1500 TL, ama maksimum. Zannedersem bu fiyata HyperX'ler mevcut ama duşunuyorum da, sırf markaya mı para vermiş olacağım? Fiyatını hak ediyor mu? Cok daha duşuk fiyatlara cok daha iyi mikrofon bulmak mumkun mudur?
Yorumlarınızı, onerilerinizi ve tecrubelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Lakin, "hocam bu kadar para harcamışsın biraz daha cık mikrofon şunu al demeyin lutfen." nehirleri kuruttum, 3-5 ekleye, ekleye her kaleme toplamda cok buyuk farklar oluştu. Ama piyasa boyle tabii, yapacak bir şey yok.
Konu uzadıkca uzadı, seviyorum konu acmayı, icerik oluşturmayı. Bundan sonrasında topu sizlere atıyor ve siz değerli dostlarımdan, kardeşlerimden oneriler bekliyorum.