Mrb arkadaşlar.
2005-2006 yılında biz reseller'e canımız gozuyle bakardık ama şimdi herkes cerez gibi reseller satıyor. 5-10 YTL'ye satan arkadaşlarım var. Benim sitelerim aslına bakarsanız, VPS veya Dedicated istiyor yalnız; ben hem guvenlik acısından cekiniyorum. Hemde şimdilik o kadar cok ahım şahım hitim yok. O yuzden gerek duymuyorum.
Aylık = 40-50 YTL odeyebilirim.
Kesinlikle ama kesinlinke ben sitelerimin 1 SN offline olmasını istemiyorum. Genel problemler veya DC kaynaklı sorunların dışında kesinlikle boyle birşey olmasını istemiyorum. Teklif veren arkadaşların, firma olması şarttır. Sitesine girdiğimde TLF, adres, ulaşım bilgileri, vergi levhası gormeyeceğim arkadaşlar teklif vermesinler. Fatura istiyorum. Daha once ağzım yandı, DB olaylarından oturu. Lokasyon aslında fark etmez ama bana absurt izni de lazım olacağı icin Almanya veya ABD lokasyon olması guzel olur diye duşunuyorum. Yinede tekliflerini bekliyorum. Hicbirşey yapamadık satarız siteyi gider. Kesinti yaşamayacağım, sitelerim hep acık olacak, Linux, cPanel, taşıma işlemlerini arkadaşın gercekleştireceği bir Reseller arıyorum. Benim yazmayı unuttuğum yerler olursa, sorabilirsiniz. Bu kadar yazı yazdığıma bakmayın, gerekli işlemler (odeme,hesapları taşıma,siteleri aktif etme) bittikten sonra, bir daha birbirimizi gormeyiz cunku zaten herkesin işi başından aşkın. Aydan aya belli gunlerde paranız hesabınıza yatar o kadar. Alacağım arkadaştan 2 gun deneme suresi isteyeceğim. Lutfen bu kriterlere uyan arkadaşlarım cevap atsınlar.
Cunku, bugun zannetmiyorum herkesin Reseller'e 40-50-60 YTL odediğini.
Her neyse, teklifim-isteğim budur. Gel kardeş karşılarız diyen varsa bildirir
Teşekkurler, saygılar.