Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Oyun videolarımı paylaştığım bir kanalım var, bircok mecrada ses ve goruntu kalitesinin onemine vurgu yapılıyor hali ile o kaliteyi tutturmak gerek. Benim sistem şu:
Zeytin kutusu uzerine arac telefon tutucusunu monta ettim telefonumu da kamera olarak kullanıyorum, telefon 1080p cekse de sanırım OBS aktarırken kalite duşuyor veya ışıklandırmadan kaynaklı. Odanın lambası ışık kaynağım.
Mikrofon olarak da Boya M1 kullanıyorum. Bu mikrofonu cok ovduler YouTuber mikrofonu diye ama ben iyi kalitede bir ses yakalayamadım. Yine OBS ayarlarıdır, filtrelerdir, NVIDIA Broadcast filtre ayarlarıdır bircok deneme yaptım. Temiz, canlı ve gumbur gumbur bir kalite yakalayamadım. Yakın mesafeden, uzak mesafeden, bircok mesafeden denemeler yaptım, olmadı. Boya kullananlar bili zayıflarsa verdiği ses de mi zayıflar?
Toplam 1000 - 1500 TL bandında (mikrofon ve kamera ikisi beraber) veya kaliteli arıyorsan alabileceğim en uygun fiyatlı, kullandığınız ve memnun kaldığınız onereceğiniz kamera ve mikrofon var ise paylaşır mısınız?