Arkadaşlar birkac site barındıracağım reseller aramaktayım. Site iceriği marez olacak. Bunu goz onunde bulundurarak yorum yapınız. Kişisel siteler, firma siteleri, video sitesi, radyo sitesi, oyun sitesi (flash oyun tarzında), forum sitesi gibi değişik iceriklere sahip birkac site barındırmayı duşunuyorum. Daha once bircok reseller aldım. Her birinde bir sorun yaşadım. Bu nedenle bu kez detaylı olarak ihtiyaclarımı yazıyorum. Sizin icin uygunsa tekliflerinizi ekliyorum.

Kesinlikle yer sağlayıcı belgesi ve vergi numarası olan firmadan alacağım. 2 belgeye sahip olmayanlar lutfen zahmet edip de yorum yapmasın.

Aşağıdaki maddelere uygun bir reseller alacağım.

1) Sitede flash oyun olduğu icin kullanıcı sayısı gunluk değişebilir ve sistemi yorabilir. Bu nedenle birkac eklenti sistemi yorabilir. Veya 5 dk 1 saat gibi sistemi yoracak anlar olabilir. Bu durumlarda haber verilmeksizin reselleri donduracak birini istemiyorum. En azından 1 mail atıp da 2 gun beklense yeterli olur. Belki başıma bişey gelir internetsiz kalırım goremem maili. 2 Gun sonra gerekli işlem uygulanır. (Daha once başıma geldi !!!)

2) Bircok script kurabilirim. Bunlar wp, joomla, drupal gibi farklı ihtiyacları olan scriptler olabilir. Bunlar icin gerekli eklentilerin olduğu bir sistem istiyorum. Şu anda kullandığım resellere drupal kuramıyorum. Eklentilere ihtiyac duyuyor ve host firmam istediğinizi yapamayız diyor. Bunun gibi bir sorunla karşılaşmak istemiyorum.

3) Yukarda da dediğim gibi sitelerde marez olacaktır. Sonradan biz oyle bişey demedik deyip de sorun cıkarmayın. marez icerik resellerde bulunmayacak. Sadece linkler sitelerde bulunacak. Ve bundan da firma sahipleri sorumlu değiller. Oluşacak tum yasal ihlaller o linkleri ekleyene aittir.

4) Daha once şoyle bir sorunla karşılaştım. Hizmet aldığım firmada benimle aynı ip adresini kullanan bircok site vardı. Bunların ustun coğunluğu cinsel icerikli sitelerdi. Sırf bu siteler yuzunden benim sitem yasak programlarına takılıyordu. Bunun nasıl olduğunu da yine bu forumdan oğrendim. Boyle bir sorun cıkmasını istemiyorum.

5) Lokasyon KESİNLİKLE YURTDIŞINDA olmalı. Turkiyenin yasak sorunları ile uğraşmak istemiyorum. .tk uzantılı domainlerim sırf Turkiye sunucusunda barındığı icin hostlara bağlanmıyor.

Son olarak reseller ozellikleri ihtiyaca gore zamanı geldiğinde değiştirilebilirse cok makbule gecer. 1 ay sonra kota ihtiyacımı karşılamaz olur 100 gb arttırın fiyatı tekrar duzenleyin oyle devam edeyim derim. Olmaz denirse yapacak bişey yok ama surekli yeni resellere taşınmak hem insanı yoruyor hem de cebimizdeki parayı yoruyor.

Pm veya doğruca burdan sistem ozelliklerini ve yıllık fiyatını yazarak tekliflerinizi sunabilirsiniz. Tekliflerinizi bekliyorum.