Butcemiz maksimum aylık 30-35 ytl civarında alabileceğimiz absurt materyal,divx,mp3 kullanmayacağımız sadece lisanssız script'e izin verebilen sakat olmayan,cpu,ram kullanımı aştınız diye bir rahatsızlık vermeyecek,zırt pırt kesilmeyen,sağlam bir reseller firması arıyorum.( yerli firmalarında sunucularının nereden aldıklarını hangi firma ile calıştıklarını oğrenmek zorundayız.)
Amiyane tabirle "kafayı yemiş durumdayım" artık aynı siteleri gezer oldum,bircok host forumunu inceliyoruz ama onemli olan herkesin hak vereceği gibi tecrube onun icin buraya sorma ihtiyacını hissediyorum.
Bu fiyat aralığında maksimum ozellikleri arıyoruz,Sınırsız bant genişliği,sınırsız alan gibi terimlere inanmadığımızı ama usturuplu ve guven verici acıklamalara onem veriyorum.
En az 5 gb yer,100 gb bant genişliği sınırsız domain ve db vs vs ..Linux sistem olması zorunlu.Avrupa lokasyonlu sunucular da olabilir.Ama firmadan firmaya değişiyor.Bu kadar geniş yelpazenin olduğu bir ortamda bu kadar karmaşık ihtiyaclarımı boyle sıralamam herhalde normaldir.
Teşekkurler.