Dostlar selamlar hepinize yakın zaman da yayıncılığa başladım bazen oyun oynuyoruz bazen de just chatting de muhabbet ediyoruz şu an anlık olarak genellikle 15-20 arası izleniyorum. 8 abonem var. Yayınıma gelen insanlar beni ve kullandığım şeyleri profesyonel buluyor (overlay, kamera cercevesi, gecişler ve panellerim vs.) şu an 199 takipcim var beni izlerken eğlendiklerini soyluyorlar fakat ben kendimi daha da gosteremiyorum. Yeni insanlara kendimi keşfettiremiyorum. Kendi capımca cekilişler yapmayı da denedim işe yaramadı.

Benim 15-20 izleyiciye ulaşmam kolay olmadı bir suru şey denedim. İnsanlara yardımcı olmak icin yayın bitişi host atıyorum arkadaşlık kurmak artı olarak onlara yardım etmek icin vs. fakat ben kendimi daha da duyurmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim tavsiyeleriniz var mı? Reklam olmasın diye Twitch kanal linkimi paylaşmıyorum sanırım reklam yasaktı.

Yakın zaman da mikrofon da alacağım. Şu an Arctis 5 2019 kulaklığımın mikrofonunu kullanıyorum sesi cok guzel de olsa ağzıma cok yakın olduğu icin gulerken ve bağırırken bazen ses patlıyor. Ozetle nasıl buyuyebilirim siz bir yayıncı izlerken hangi ozellikleri arıyorsunuz fikirlerinizi bekliyorum?

Not: Şu an 17 yaşındayım bunu goz onunde bulundurarak tavsiyede bulunursanız sevinirim