Bir Kampanyada Bizden 100 Alan Sınırsız Alt Ozellikler Reseller Cpanel & Directadmin Secenekleri Yıllık 70 Tl Omur Boyu Sabit Fiyat Garantisi Zengin Odeme secenekleriyle İsteyen Muşterilerimize Sanalpazar Uzerinden Satış Yapılır

Sadece 15 Stok​

PAKET OZELLİKLERİ

100 GB Raid Disk alanı

Limitsiz Trafik

Sınırsız Hesap Ekleyebilme

Sınırsız MySQL Ekleyebilme

%20 Cpu izini

WHM/cPanel Reseller Yonetim Paneli

GD Desteği

LiteSpeed ( Hızlı acılan sayfalar Apache'ye oranla %90 daha guvenli ve daha performanslı )

PHP v5.2.+

Paylaşımlı IP Adresi

Linux CentOS İşletim Sistemi

Ozelleştirilebilir Hata Sayfaları

XML Desteği

Hotlink Koruma Desteği

Zend Optimizer

ionCube Loader

7/24 Teknik Destek

Turkiye Lokasyon

+ KDV Yıllık 70 TL >>Satın AL

=========================================
Kullanım İcerik ve Hakları:

1.A dult,Yasadışı Sitelerin Barındırılması,Dowloand Sitesi ,Oyun,Video sitesi Olarak Kullanılması Yasaktır.!!
2.Bu Kampanya 15 Stokla Sınırlıdır!

Saygılarımızla

Odeme Yolları:

İrtibat Bilgilerimiz :
Fox Teknoloji İnternet Bilişim ve Aracılık Hizmetleri
Telekomunikasyon İletişim Başkanlığı Faaliyet Belge No : YS-(1834)
Adres: Boynu İnceli Mah Orhan Veli Kanık Cad No:2 Silifke / MERSİN
Telefon: 0 324 722 24 33
Telefon: 0 224 334 03 69
E-mail & Msn : [email protected]
Bilgi/İşlem - Teknik Destek: Ticket Kullanılmadır!
Skype : foxteknoloji(Skype Uzerinden Muşterilerimize Sesli Anlatımla Destek Verilmektedir.)
MSN : [email protected](MSN Uzerinden 7/24 Destek Vermekteyiz.)
WEB : FoxTeknoloji İnternet Bilişim ve Aracılık Hizmetleri

Sıkca Sorulan Sorular
+ SİTELERİM HANGİ VERİ MERKEZİNDE BARINIYOR
- Sunucularımız Bursa Dgn vede Radore Telekom Verimerkezi Konumludur
+ SİTELERİMİN BARINDIĞI SERVER'İN OZELLİĞİ NEDİR
- Sunucularımız Dell R410 Alt Yapısına Sahiptir 2 Adet (İntel 2x e5645) Fiziksel İşlemciye Sahip Olup 12 Gercek İntel Hyper-Threading Teknolojisi ile 24 Cekirdek Gorunmektedir Sunucularımızda 16GB RAM Mevcut Olup 4 Adet (4x 450GB SAS 15K) Hard Disk Hardware RAID10 Desteği İle Calışmaktadır 100Mbit İnternet Erişimi İle Web Sayfalarınıza En Hızlı Erişimi Sağlayabilirsiniz Sunucularımızda Herhangibir Sanallaştırma Uygulamamaktayız Bu Nedenle Muşterilerimize Yuzde Yuz Dedicated Performansı'nı Garanti Etmekteyiz
+ TEKNİK DESTEĞİNİZ NASIL? 7/24 DESTEK SAĞLIYORMUSUNUZ ?
- Ucretsiz olarak teknik destek sağlamaktayız ticket, mail, canlı destek, telefon, msn yolu ile
+ SUNUCULARINIZDA AD-U-LT WA-RE-Z ve HA-CK GİBİ İCERİKLER BARINDIRMAK SERBESTMİ ?

- Yasal olmayan iceriklere izin vermemekteyiz
+ YEDEKLEME YAPIYORMUSUNUZ, YAPIYORSANIZ HANGİ PERİYODLARDA YEDEKLEME YAPIYORSUNUZ ve AYRICA YEDEKLEME SORUMLULUĞU KİME AİTTİR?

- Yedeklemeler haftalık olarak ayrı bir sunucuya alınır bu yedekler ucretsiz olarak geri yuklenebilir muşterinin verdiği hasardan biz sorumlu olmamaktayız
Daha cok detay icin bizimle iletişime gecmeniz yeterli olacaktır​
100 lerce eklenti hosttunuzda hazır anında kurulum​

-> Kampanyamızdan R10 Uzerinden Yararlanan Muşterilerimizin Yorumları
webnetk' Alıntı:
Bir adet reseller alındı Zeynel bey hayırlı satışlar. İnanılmaz hızlı bir resel tebrik ediyorum sizi.
Genişletmek icin tıkla ...

fenabiri' Alıntı:
bu fiyat a iyi bu telefonla degişik 1 adet alındı bakalım yorumlarımı yazacagım iyi satışlar.

barisbilisim' Alıntı:
bir adet reseller alındı telefon beklenmekte

BenLacivert' Alıntı:
reseller alındı
telefonuda bekliyorum

Nahara' Alıntı:
1 adet satın aldım

phisicix' Alıntı:
reseller alındı

corpixx' Alıntı:
1 Adet daha reseller alındı...

Dogrudantasarim' Alıntı:
Super kampanya 1 adet resel alındı hediye telefon kargoya verildi arkadaşa ilgi ve alakasına teşekkur eder hayırlı satışlar dilerim.

fenabiri' Alıntı:
kendi hatam ile komple verilerimi sildim vede kafayı yemek uzereyken foxteknoloji hemen cok hızlı şekilde yedeklerimi yukledi hemen sitelerimi devreye aldı teşekkurler foxteknoloji..

eueueueu' Alıntı:
1 adet reseller alındı hızlı hizmet...

shampion' Alıntı:
1 adet alınmıştır. teşekkurler.

anakra' Alıntı:
1 adet alındı.
Satıcıdaki ilgi ve alaka super. Her turlu yardımcı oluyor. Mesajla bildirim sağlıyor.

Dr_Facebook' Alıntı:
1 Reseller 1 domain alındı arkadaş gayet ilgili baya yardımcı oldu.
Teşekkurler.

farukcetinkaya' Alıntı:
Fox Teknoloji ile 2 ay once bir arkadaş onerisi ile konuştum.Calışma kısmeti 21.01.2011 tarihinde oldu. Hem fiyat hemde hizmet hemde guler yuzlu ekibi ile 15 sitemi 20 gb lik yedeklerimi alıp tasıma işlemine başladılar.14 sitemin taşıma işlemi bitti.1 Gunde ayağa kalktı.Eskı reselerim Cpanel oldugu icin FoxTeknoloji ekibinin işi zorlaştı ama genede kırmadılar.gece 4e kadar ayakda kaldım ve calısmaları devam ediyordu.sabah 07:30 da 14 sitem hazır bir sekilde gorunce mutlu. Telefonumun kargoya verildiği soylendi. Gelince o konudada Yorum yapıcam.R10 a Fox teknolojinin daveti ile katıldım.Bu konudada tekrar teşekkur ederim.Uzun zamandır buraya uye olmak icin davetiye arıyordum. Hız konusunda %100luk bir mukemmeliyet diyebilirim.DirectAdmin paneline yabancı oldugum icin takıldıgım konudada hemen yardımcı oldular.Kendilerine Vermiş oldukları hizmetten dolayı tekrar teşekkur ederim.Hayırlı Satışlar Dilerim

Jusa' Alıntı:
1 adet reseller satın alınmıştır. Sağolsunlar taşıma konusunda da yardımcı oluyorlar. Kısmetse kullanmaya başlayacağız şimdilik herşey guzel şuana kadar memnunuz hizmet ve kalitenin surmesi dileği ile iyi satışlar dilerim.

UltiMatrom' Alıntı:
bir adet reseller alınmıştır iyi satışlar teşekkur ederim

Dogrudantasarim' Alıntı:
1 adet resellerde arkadaşım icin aldım teşekkurler foxteknoloji

tugrulkan' Alıntı:
1 adet reseller hizmeti foxteknolojiden sağlanmış olup odemesi gecilmiştir,Anında aktif edilmiştir
oncelikle ilgi gercekten cok guzel. odemeyi gecmeden fikir edinmek adına dahi telefonda bir saate yakın konuştuk kafamdaki butun soru işaretlerini sildiler, kesinlikle hostingte artık tek tercihimsiniz her şey icin teşekkurler. iyi gunler..

Jusa' Alıntı:
Bir adet reseller alınmıştır diye yazmıştım gayet te memnunum saolsunlar hem kalite hem destek hizmeti gayet kallavi. Telefonu mu alalı da birkac gun oldu kullanmaya da başladık ozellikle bekledim kullanıp ondan sonra yazayım dedim velhasılı kelam telefon da gayet iyi sorunsuz calışıyor. Ben kampanyadan faydalandığımda sadece 1110 modeli verilmekte idi bana ise Nokia 1200 gonderdiler bu da extra jestleri. Verilen hizmetin kalitesi, ilgi ve alaka gayet memnun ve tatmin edici hosting alacak arkadaşlar kesinlikle diğer konulara bakmasın bile tereddut etmeden hizmet alabilirsiniz.

kodmanyagha' Alıntı:
1 adet reseller alındı, daha oncede domain almıştım kendilerinden destek mukemmel, muşteri memnuniyeti mukemmel. başarılarınızın devamını dilerim...

akdenizmedia' Alıntı:
Merhabalar .hayırlı akşamlar biz antalyada 2006 yılından beri internet dunyasına hizmet vermekteyiz.Kuruldugumuz gunden beri bir cok hosting firması ile calıştık fakat istenilen performansı elde edemedik.Fakat taki foxteknoloji ile tanışana kadar.Biz akdenizmedia olarak 2010 yılında fox teknoloji ile tanıştık ve almış oldugumuz hizmetten cok memnun kaldık.Bu yuzden dolayı 2010 yılından beri hosting konusunda her ihityacımızı kendilerinden temin etmekteyiz.Herşeyden onemlisi 7/24 ulaşılabilirlikleri ile on plana cıkmaktalar .Bir sorun karşısında en kısa zaman icinde kesinlikle bir cozum ile geri donmeleri mukemmel otesi.İşte buda bize vermiş oldukları hizmet karşılıgında bizde hic duşunmeden antalya ve cevresinde firmlarımıza gonul rahatlıgı ile hizmet vermekteyiz.Yok sitemiz kapanmış,yok site acılmıyor,bir gun calışan uc gun calışmayan web sitelerimiz yok.Kendilerinden iki adet reseller aldık ve sorunsuz calışmakta.7/24 calışan bir hosting firması olamaları nedeni ile kendilerini tebrik ediyoruz.
2 Adet reseller hizmeti alındı
www.akdenizmedia.com
www.antalyaninhaberi.com

Delibey09' Alıntı:
1 Adet reseller alınmıştır ilgili bir arkadaşımız, telefon yarın kargoya verilecek. Teşekkurler

perfectt' Alıntı:
1 adet kampanyalı reselelr paket i alındı hızlı ve alakalı satıcı teşekkurler.

rapper_10' Alıntı:
1 adet alındı, ilgili ve hızlı işini bilen arkdaş ...

SCLSDA' Alıntı:
Bende aldım.
50GB paketi 100GB olarak artırdım.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
Hız ve destek cok guzel.

barisbilisim' Alıntı:
bir adet muşterime alındı teşekkurler hocam...

webpencere' Alıntı:
1 adet alınmıştır ilginize teşekkurler

m3turkiye' Alıntı:
1 adet reseller alındı gercekten mukemmel hizmet vede destek ...hızlı kurulum

gencejder' Alıntı:
1 adet reseller paketi alındı.

lilyan' Alıntı:
1 adet alındı teşekkurler.

filmkolic' Alıntı:
1 adet reseller alındı telefon bekliyorum

rapper_10' Alıntı:
bir adet kendime almıştım diğer kampanyadan 1209 bilsem bunu beklerdim neyse arkadasıma bir adet r10 dışı temin edildi.