facebook beğenmedim butonu, facebook yeni ozellikler, facebook butonu, beğenmedim butonu
Facebook icin yeni bir ozellik daha geliyor. Henizin bildiği gibi paylaşımların altın da bulunan beğendim butonuna alternatif secenek olarak beğenmedim butonu yoktu. Talebin cok fazla olması nedeni ile beğenmedim butonunu da ekleme kararı alan yetkiler yakın bir zaman da bunu gercekleştirmek icin calışmalara başlıyacaklar.

Facebook'a beğenmedim butonu geliyor. Mark Zuckerberg, gelen teklifleri değerlendirdi ve Facebook'a beğendi butonunun yanına beğenmedim butonu yapmaya karar verdi. Facebook kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.

Facebook'a, "beğenmedim" butou gelebilir. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, siteye "dislike/beğenmedim" butonu bırakılmasına yonelik kullanıcılardan yoğun talep geldiğini belirterek, bunun hayata gecirilmesi icin ceşitli yontemler uzerinde duşunduklerini kaydetti.

Her gun binlerce insanın Facebook'ta hayatlarındaki huzunlu, neşeli veya acı anlara yonelik paylaşımlar yaptığını ifade eden Zuckerberg, bircok kişinin boyle durumlarda sadece "beğen"e tıklamaktan hoşlanmadıklarını, bunun o andaki "beğenme" durumuna uygun duygu olmadığını, bu nedenle "beğenmedim" seceneğinin de bırakılması gerektiğini anlattıklarını soyledi.

Dunyanın en cok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta her gun milyonlarca insan zaman geciriyor. Facebook'da bircok fotoğraf, goruntu veya yazı paylaşıyor. Bircok insan da sadece "beğendim" seceneğini iclerinden gelerek tıklayamadığından şikayet ediyor. Beğendim butonu olduğu gibi beğenmedim butonunun da olmasından yakınıyorlardı. Kullanıcıların buyuk bolumu "beğendim" butonunu tıklamanın kişinin gercek duygusunu yansıtmadığını duşunuyor. Buna yonelik calışmalar jet hızıyla Mark Zuckerberg'den geldi..