Bundan yaklaşık 12-13 sene once peyzaj şirketim icin bir web site ve logo yaptırmıştım. 3-4 sene once de web sitemi tamamen değiştirmeye karar verdim ve değiştirdim. Buna domain de dahildi. Bundan birkac ay once yeni bir peyzaj şirketi kurulmuş, adı benimkiyle aynı, logosuda aynı. Google şirketin adı yazıldığında Google haritalara benim eklediğim konum ve benim web sitem cıkarken artık kopyaladıkları site ve Google haritalar adresi cıkıyor. Web sitemde SEO icin ciddi bir calışma yaptım ve artık en ust sırada benim şirketim yer alırken hemen altında kopya olan yer alıyor. Ancak Google haritalar konumunda kopya olan cıkıyor. Bunun icin Google detaylı bilgi verdim ve bir şey yapamayacaklarını, diğer firmayla iletişime gecmemi soylediler. Diğer şirketin sahibine ulaştım ve bunları Google'dan kaldırmasını istedim. Ancak oda itiraz etti ve kendisine ait olduğunu ve patent başvurusu yaptığını soyledi. Ancak bende patent başvurusu yaptığımı hatta cok onceden yaptığımı belirttim. Şimdi itiraz ediyor ve kaldırmıyor. Bu kişiyi nereye şikayette bulunabilirim?