Şimdi bu yeni okulumda sınıfımda ki kızla tek tuk iyi anlaşıyorduk ama kıza her espri yapışımda boğazımı sıkıyor zor nefes alıyorum.Bir insanın sadece 5sn boynunu sıkınca(şah damarından)o insan olurmuş.Olumle aramda sadece 2sn fark bırakıyor bu kız.Şakasına yapıyor ama yaptığı yanlış.Diğerleri de ben ayağa kalkar kalkmaz tokamı cıkartıyorlar,kolumdan tutup ceviriyorlar,cantamı cope atmaya calışıyorlar filan.Bıkıyorum artık!O cantamı cope filan atmaya calışan kızı anneme soyledikten sonra davranışları biraz duzeldi ama bugun olan olay kafamı karıştırdı.Kızın teki de ustume cullandı sonra da annene soylemeyeceksin değil mi? diye tehdit gibi birşey dedi.Onumden gecen birisi bana carpmadan rahat gecsin diye şekilden şekle giriyorum ama bana yine de carpıyorlar.Onların ozur dilemesi gerekirken cekilsene be diyorlar.Bu cok KOTU,İĞRENC BİR okul!!Zaten hayalperest ve aşırı duyusalım butun herşeyi farklı gorup farklı algılıyorum.O kızı idareye verdi annem.Yarın idare beni olayları anlatmam icin cağıracak.O kızı da cağıracak.O andan sonra herkes benden nefret edecek.Beni ispiyoncu geri kafalı sanacak gibi geliyor bana.O kız benden daha guzel ve daha zeki herkes onu seviyor.O SBS den 486 almış ben 470 bilmem ne.Doğru mu yaptım ya da bundan sonra ne yapayım?Koca lojmanda bir tek arkadaşım bile yok