Sorum basit. Gunlerdir saatlerce yayın acıyorum (cok populer oyunlar PUBG, CSGO. Ya da diğer oyunlara kıyasla cok az kişinin yayınını yaptığı ancak cok da komik anlar yaşayabileceğiniz ArmA 3. Kim oyunları oynanması gerektiği gibi oynuyor ki? Sergea-) ancak şu ana kadar gorduğum en yuksek izleyici sayısı 5. Yayını hareketli tutmaya calışıyorum, kaliteden taviz vermiyorum, tek başıma şizofren gibi de oynamıyorum. Ancak bırakın izleyicinin sıkılmasını izleyici yayını gormuyor bile. İnternette ufak bir araştırma yaptım (Reddit, Reddit ve Reddit) ve kendi seviyemizdeki yayıncılarla beraber yayın yapmamız oneriliyormuş. Bir şansımız varsa o da bizden ne cok buyuk ne de aynı seviye de (Benden daha başarısızı olur mu artık bilmiyorum.) yayıncıların bizi host etmesiymiş. Bu kadar karamsar yaklaşım doğru mu? Twitch Turkiye'de veya NA'da (yeterli İngilizcemiz var, hatta arada sırada gereksiz Amerikan esprilerinin Turkce'ye cevrilmiş halleri donebiliyor.) gelişmek imkansıza yakın zorlukta mı? Goruşlerinizi bekliyorum.