Merhaba değerli forum uyeleri ve ziyaretcileri,

Sizlere kampanyamızdan bahsetmeden once firmamız hakkında kısa bilgi vermek istiyorum.

Trustlayer Ekibi ve calışanları 2004 yılından beri bu sektorde aktif faaliyet gostermektedirler, yılların verdiği tecrubeyi Trustlayer markası adı altında toplayan firmamız %100 kurumsal calışarak tum işlemlerini faturalandırarak devlete olan yukumluluklerini tam anlamıyla yerine getirmektedir.

Trustlayer bunyesinde bulunan tum personel ve yoneticileri alanında uzman ve eğitimli kişilerden oluşmaktadır.

Firmamız bireysel pazarda *** ve diğer ticaret yapılan sosyal mecralarda yaklaşık 4 aydır aktif satış ve tanıtım yapmaktadır, bu kısa sure icerisinde buyuk işler başararak adından sıkca bahsettirmeyi başarmıştır.

Trustlayer’dan hizmet aldığınızda acaba sitem acıkmı sitelerimde sorun var mı gibi klasik sorunlardan kurtuluyorsunuz.

Bunu biz demiyoruz hizmetlerimizi kullanan muşterilerimizin yorumları…

Kampanya Detayları ve Stok Bilgisi,

Kampanyamız tek bir paket icin gecerlidir GOLD Paketimiz. Ozellikleri aşağıdaki gibidir.

2048MB Garanti Ram
3072MB Aşılabilir Ram
100GB Disk Alanı
1TB Trafik

Sipariş VER
İndirim Kodu
(TR3Moff) Periyot olarak 3 aylık sectiğinizde kod calışacaktır (3 Aylık Fiyatı Sadece 60.34 TL dir.) **

Sizde mutlu muşteri olmak icin kampanyamızdan yararlanın…

Yukarıdaki paketimizin aylık normal fiyatı 29.99 TL dir.

Kampanya dahilinde 3 aylık siparişlerinizde “TR3Moff” kupon kodunu girerek 60.34 TL ye GOLD paketimize 3 ay sure ile sahip olabilirsiniz. Aylık 20 TL’ye maal etmiş oluyorsunuz paketin 3 aylık normal fiyatı 84 tl dir.

Sipariş esnasında 3 aylık odeme periyodunu sectikten sonra alışveriş sepetinizde promosyon kodu yerine “TR3Moff” yazdığınızda 60.34 TL olarak fiyat guncellenecektir.

Kampanya Hakkında ;

İndirim sadece GOLD Paketimizde ve 3 aylık periyot’ta gecerlidir.
Kampanyadan mevcut muşterilerimiz yararlanamaz (Yakında eski muşterilerimiz icinde kampanyamız olacak)
Sadece yeni muşteriler ve 1 sipariş hakkı ile yararlanabilirler.
15 Adet stok vardır talebe gore artırılabilir.

VPS Yonetim Paneli.(Muşteri Panelinize Entegre)

İstatistik İzleme ve Grafiksel Gorunum
Sunucu Yeniden Kurulum (Os-Reinstall)
Sunucuyu Kapatma - Acma - Restart Atabilme
Hostname Değişikliği
Sunucunuzun Root şifresini değiştirebilme
Tum bu işlemler ucretsizdir.

Gercek Destek;
Gunun hangi saati destek talebi oluşturursanız oluşturun maxsimum 30 dakika icerisinde donuş sağlıyoruz. Vardiyalı calışma sistemimiz sayesinde hicbir sorununuz cozumsuz kalmıyor en hızlı surede donuş yaparak sorununuzu cozume ulaştırıyoruz!

Yedekleriniz Bizim icin onemlidir;
Size ve sitelerinize cok onem veren Trustlayer, Emeklerinizi hicbir zaman goz ardı etmez ! Yedekleriniz guvende olsun diye tum muşterilerimize 25 Gb depolama alanını ucretsiz sunuyoruz.(Sipariş esnasında secmeyi unutmayız)

Bırakın Sitelerinizi Biz taşıyalım !
Eski sunucunuzdaki tum sitelerinizi zahmetsizce yeni sunucunuza aktarıyoruz. Siz sadece Ns adreslerinizi guncelleyiniz ve gerisini uzman ekibimize bırakınız.

Muşteri Panelimizden goruntuler;

Firmamızı tercih eden bazı muşterilerimizin yorumları;

orcanto' Alıntı:
az once Kendilerinde 1 tane VPS aldım Hemen Kurmaya başladılar Cok ilgililer Sitelerimde sorunsuz calışıyor cok teşekkur ederim
Genişletmek icin tıkla ...

YaTCinG' Alıntı:
Gold-2 Paket icin arkadaştan test rica ettim daha once vps kullanmadığım icin sağolsun cok ilgili ve alakalı yaklaştı muşteri memnuniyeti gercekten %100 olumlu bilmediğiniz veya karar veremediğiniz konularda fikir verip sıkılmadan yardımcı oluyor.

RumbleFish' Alıntı:
Telefon uzerinde uzun soluklu bir goruşme sonrasın'da kendilerinin bana ilgili ve anlayışlı yaklaşımları uzerine sozumu senet bilerek sunucu kurulumunu gece yarısı kurarak sabah bana soz verdikleri saat'de ulaştırdıkları icin kendilerine oncelikle teşekkur ediyorum.

RumbleFish' Alıntı:
Sektor'de boylesine ilgili ve anlayışlı/saygılı arkadaşları gormek ve yaklaşımlarına bizzat tanık olmak hem memnun edici ( muşteri - olarak ) hemde gurur verici ( hizmet veren ) 'lere bizzat şahit olmak adına, Allah yollarını acık etsin.

Bugun an itibariyle ile sunucu yapılandırma calışmaları tamamlanmış olup tarafıma iletilmiştir.

Kendilerine bu konu ile alakalı olarak tekrar'dan teşekkur ediyorum. VPS, VDS, Reseller ve harici Web Hosting sektorunde kendileri ile daha bugun ilk gunumun olmasını dile getirerek boylesine kaliteli ve hızlı bir destek veren ek olarak'da ticket harici telefon uzerinden muşteriyi memnun edebilecek şekilde diksiyonu duzgun ve performansı yuksek bir sunucu uzerinden hizmet almanın keyfini yaşamak gerekiyor.

Uzun sureli olarak kendileriyle artık calışacağız. Birbirimize her konuda soz verdik ve konuşma sonrasın'da akabinde calışmaya beraber başladık artık, bundan sonrasına denicek pek bir şey bulamıyorum.

Her zaman mutlu muşteriler sloganını baz alarak beraber uzun sureli olarak calışmak dileğiyle; Calışmak isteyen arkadaşların kendilerinin vereceği hizmetin kalitesini duşunmeksizin tamamen memnun olacaklarının garantisini tamamen kendimin sunduğunu dile getirerek, hayırlı kazanclar ve bol kazanclar diliyorum.

Saygılar.

Tozan' Alıntı:
vps alınmıştır. Hizmet cok iyi tavsiye edilir.

Zamunda' Alıntı:
1 adet vps aldım ve sitemi icine kurduk boyle hız gormedim ben... gerek google gerek sistem anında uyum sağladı ve şunu anlamış oldum bir site vds'de olursa google anında index cekiyor..

RapStyle' Alıntı:
VPS Almak isteyenler hic duşunmeden alabilirler .

RapStyle' Alıntı:
msn ve ticket lere hızlı cevap veriyorlar hayırlı satışlar

mrtoxic' Alıntı:
1 adet test vps alınmıştır. Dakikalar icinde kurulum gercekleşti. Teşekkurler

subwoofer44' Alıntı:
1 adet test amaclı vps alındı. 2 dakika da aktif edildi. teşekkurler

ByKuzey' Alıntı:
Test Vps İcin Goruşme Yapılıyor Arkadaş İlgili Herkez İcin Faydalı Olur İnşallah Bol Kazanclar.

Turktakimi' Alıntı:
1 haftalık test vps teslim edildi

Turktakimi' Alıntı:
belirtmem gerekenler :

o kadar ilgili ki hala şaşkınım (umarım hep boyle devam ederler)
panelden herşeyi yonetebiliyorsunuz

team viewerdan bile yardımcı oldu sağolsun bu 1 haftanın sonunda aylık paket ve sonrasında yıllık paket ile devam etmeyi planlıyorum calışacak arkadaşlarada şiddetle oneriyorum

magzaci' Alıntı:
bir adet vps gold sipariş verildi şimdiden cok ilgililer destekleri mukemmel sunucuyu kullandıkca bu konudan yorumlarımızı yaparız

Somebody' Alıntı:
1 adet satın alınmıştır ve anında hizmet sağlanmıştır. Alakasından dolayı teşekkur ediyorum kendisine

Firma Bilgilerimiz ;

Web : http://trustlayer.net
Muşteri paneli :
http://cp.trustlayer.net
E-mail: [email protected]
Adres : Buyuk Oto Tic.Merkezi 104 Sokak No:12 Yıldırım/Bursa
Sabit Tel: 0850 302 0 144 / 0549 337 50 01
Yer Sağlayıcı Belge NO : 2622

(**)Fiyatlarımıza KDV harictir.