Merhaba saygı değer uyeler,
Keyubu 2018'in sonlarına doğru acılmış bir hosting firması ve tam da bu zamanlar hosting/VDS arayışı icerisindeydim.
Yeni olmaları biraz urkutmuştu fakat fiyatları ve sundukları hizmetler cok cazibeliydi. 1.5 yıla yakın kendilerinden hizmet kiraladım. Her turlu sorunumda olabildiğince hızlı yardımcı ve cozumcul şekilde yardımcı olmaya calıştılar. Gercekten uzun bir sure kullandığım nadir ve kaliteli hosting firmalarındandı.
1 yılın ardından tekrardan hizmet almam gerekiyordu ve tekrardan hosting arayışına başlamıştım. Bir denedim, iki denedim, uc denedim... Denemediğim hosting firması kalmamış ve neredeyse hepsi bir cakallık ile mevcut hizmetlerinden daha fazla kazanc sağlamayı calışıyordu. (Overload misal.)
Sonra aklıma tekrardan Keyubu geldi, sitelerine girdim. Kendilerini siteleri konusunda geliştirmiş, kurumsal alanda boy gostermiş nadide bir firma olduğunu fark ettim. Kendilerini geliştirmeleri, surekli guncel donanımlar ile muşterilerine fiyat/performans urunler sunduklarını fark ettim. Gercekten Turk firmaları arasında işini hakkıyla yapan bir firma olduğunu anladım Keyubu'nun.
Kendilerinden hala hizmet kiralamaktayım ve sorunsuzca hizmetlerini vermeye devam ediyorlar. Bir sorun oluştuğunda cok hızlıca aksiyon alıp işlerini cok daha iyi yapmak icin var gucleriyle calışmaya devam ediyorlar.
Ek olarak referans sunucularında cok ciddi isimlerle calışıyorlar, bu da guvenimi daha cok arttırıyor.
Turkiye'de ki hosting kıtlığına ilac olan nadide firmalardan.