İşi bilmeyen bir hosting ekipleri var. sırf turkiye'de bir bakanlıktaki sekreter aradı diye hostumu benden habersiz kapatan hesabımı donduran sacma sapan bir firma. telefon acıp işlerini oğreterek hostu actıran korkmaları icin hic bir sebepleri olmadığını oğreten ben oluyorum. muşteriden iş oğrenen bir firma. şimdi kontrol paneline girmek istiyorum, şifre hatalı diyor. nedenini oğrenmek icin canlı destekten bilgehan tanır diye biriyle goruşuyorum. mailimin onunde dort adet 1111 olduğunu ve değiştiremeyeceğini kimlik bilgisi istediğini zırvalıyor. keyfi olarak hesap bilgilerimi değiştiren, değiştirdiği bilgi icin gereksiz belge isteyen bir firma. yine kendisine işini nasıl yapacağını izah etmek zorunda ben kalıyorum. domainin whois bilgisinde benim mailin olduğunu gerekli duzenlemeyi yapmasını istiyorum. ama heralde bu işlerde yeni, anlamıyor yada kac senedir bu işi yapıyorsa daha oğrenememiş! bu hosting firmasından alışveriş yapmamanızı tavsiye ediyorum. yurtdışı firmaları ile calışırım genelde maalesef mecburen buradan almıştım!