Son 2 aydır kullandığım bir websitesini size anlatmak istiyorum, sitemiz size bedava ucretle bir kriptopara oluşturmanıza izin veriyor. 2 Aydır deneyimimle soyleyebilirim ki guvenilir bir platform, tam olarak 0TRY'yi 20TRY yapabildim. Şimdi size nasıl oluşturabileceğiniz hakkında detaylı bilgiler vereyim.
1. Aşama
- İlk olarak MintMe sitesine gitmeniz lazım, ardından sağ ustten SIGN IN butonuna tıklayarak kayıt işlemi yapabilirsiniz.
2. Aşama
- Hesabınızı oluşturduğunuza gore yine MintMe Anasayfa'ya gidin ve sağdaki menunun soldaki MyToken yazan yere tıklayın ve tokeninizin adını, acıklamasını yazın.
3- Aşama
- Artık bir kriptoparanız var, şimdi ise resim yukleyebilirsiniz. Bu işlem icin de MyToken yazan yere tıklayın ve Me yazan yuvarlak dairenin icine tıklayarak 500x500 bir fotoğraf yukleyebilirsiniz.
4- Aşama
- Tokeninizin değerini belirlemek, MyToken ----> Trade sayfasına gidin ve aşağıya inin, SELL ORDERS yerini bulduğunuzda ustunde 2 tane kutucuk olur. Price in Mintme yerine kriptoparanızın adet fiyatını altındaki kutucuğa kac tane satacağınızı yazın ve kripto paranız artık alınabilir!
5- Yedek Aşama
Eğer ki gercekten bir fiyat olmasını isterseniz yapmanız gereken bir yatırımcı bulmak, bunun icin airdrop yontemi var. İlk olarak MyToken ----> Logonuzun yanındaki kucuk kaleme tıklayın, sonra Airdrop Campaign'e tıklayın, buradan pazarlama yapabilirsiniz orneğin sen beni Twitter'da paylaş ben de sana birazcık kendi paramdan vereceğim gibi.
Oneriler:
Kriptoparamı kimse satın almıyor diye uzulmeyin, şu anlık site coğunluğu Kuzey Amerika'da yaşadığı icin siz uyurken işlemler oluyor, ben mesela uyandığımda Airdrop'uma 20 kişi katılmıştı.