Sınırsız alan , sınırsız bandwidth , online destek ekibi gibi bir cok ozelliğe sahip Hostgator den indirimle host. alıp başınız ağırmasın istiyorsanız referans linkimi kullanın.
Hem benden hemde benim sunduğum indirim kodları sayesinde aldığınız paketi neredeyse bedavaya getirdim. Şoyleki Hostgator Baby paketi 1 yıllık fiyatı 119.40$
Benim size sunduğum %25 indirim kodunu kullanmanız halinde 29.85 $ dolar indirim kazanmış oluyorsunuz. Dahasında bir de buna ek benden 15 dolar kazanıyorsunuz.
Toplamda 44,85 $ indirimle 74,55 $ bir yıllık (sınırsız ozellikteki) paketialmış olacaksınız.
Hostgator den hostingi benim referans linkimden alırsanız size 15 dolar Paypal hesabınıza odeme yapacağım.(Bu odeme aldığınız pakete gore artabilir veya azalabilir. 12 aylık paket ise 15 dolardan fazla olabilmekte.)
Odemeler Hostgator firmasından bana odeme yapılır yapılmaz referansımla paket alanlara odeme yapılacaktır. Bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın.
Goruşmek isteyenlerle Msn ortamında istenilen ve uygun olan saatlerde goruşebiliriz.
Mail Adresim: [email protected]
Hostgator paket almak icin tıklayın.
İndirim kodları;
%25 indirim kodu ==> Esaskazanc
%25 reseller(bayi) paketi indirim kodu ==> EsaskazancBayi