Muhteşem Yuzyıl dizisinin muhteşem Pargalısı ne yazık ki son bolumde feci bir şekil de infaz edildi. Herkesi ekran başına kitleyen infaz sahnesi coğu kişiyi de uzuntuye boğdu. Hurrem sultanın entrikaları ve dolduruşlarına yenik duşen Pargalı aslında birazda hırsının kurbanı oldu diyebilirim.
Pargalının idamından sonra Hurrem sultandan nefret edenlerin sayısı hızla coğalıyor. Medya dunyasından yakından tanıdığımız unluler de İbrahim Paşa'nın infazına bir takım yorumlar da bulundu.
Hangi unlu pargalının infazına nasıl yorum yaptı merak edenler icin bilgiler geliyor;

Tevfik Yener @Tevfik_Yener Sultan Suleyman’ın bile bir namazlık saltanatı oldu musalla taşında. Sessiz gemiye Pargalı da biner Suleyman da…
bedri baykam @meettheturk Sahne cok korkunctu: olum anı uzun acı ve cok zor seyredilir bir sahneydi.. Kimbilir tarihi gerceklere ne kadar yakındı 5 Ninja tipli cellat
erol kose @drerolkose Kucuklugumden beri (yaklaşik 100 yildir) Ninjaları sevmezdim, hakli ciktim 4tanesi #Pargaliyi boğdu! Erkek adam teke tek gelirdi
Mete Cubukcu @metecubukcu Kanuni Pargalı birbirlerini ‘severlermiş’ Heyhat!
Abdulhamit Bilici @ahamitbilici Pargalı gibi sultana en yakınların acı ikilemi: Kurb-i sultan ateş-i suzan (Sultana en yakın olan,ateşe de en yakındır.)
Erkan Akkuş @erkan_akkus Son bolum itibariyle Kanuni alcak, pargalı pislik, hurrem surtuk… Dizi sadece, dizi değil mi?
Ebru Polat @Ebru_Polat Fitne bir Kadinin doldurusuna gelip vezirini oldurt,halkin en sevdigi oglunu oldurt,koskoca imparatorlugu duraklama donemine sok..nefret!!!!
stelyo pipis @stelyop Ama oyunculğu muhteşem Pargalının helal olsun ben ki diziden anlamam ama muhteşem yuzyılın muhteşem unvanını haketti bence tbrikler Yalabık
cenk eren @cenkeren1 Padisahlar ne acimasizmis degilmi!! Gerci 1960 da da asmistik veziri pardon basbakanimizi
mehmet tez @mehmettez Ecdadımıza yakıştı mı?
Yıldıray Oğur @yildarado Olenin arkasından konuşmak bize yakışmaz…
Alper Turgut @AlperTurgut01 Kankası Pargalı’yı, 90′lık Piri Reis’i, oğlunu, torununu ortadan kaldırtan, Hurrem’in, Ebussuud’un oyuncağı olan bir ecdadı, tanımam abi

İlker KOC @ilkerkoc2 Pargali idam mı edildi? Hayir Twitter’da genel bir yas havası varda

esra & ceyda @esraceydaersoy Dizide İbrahim paşayı hic sevmezdik ama olum sahnesini izleyince uzulduk,ona acıdık.. Hurremci olsakta uzulduk

Nil Burak @NilBurakk Gozleri acık gitti derler …akan yaş cok etkileyiciydi …
Ozlem Denizmen @ozlem_denizmen #Pargali #kontrolsuzego #basedilemezHurrem #kararliSuleyman => #infaz
Ebru Polat @Ebru_Polat Hurrem den nefret ettim….!!!!!!!
Turgay Oğur @turgayogur #PargalıOlurse gokler bile ağlar. Su an itibariyle İstanbulda sagnak yağmur başladı
İmamınGuluツ @Ladyimam iktidar hırsının birbirini nasıl yediğine hep tanık oldu bu tarih..
Nur Yerlitaş @NurrYerlitas Kapı kulu İBRAHİM olmelisin
Tuluhan Tekelioğlu @Tuluhantekeli Pargalı yasasaydı Osmanlı Roma’ya gırer mıydı?
Fatoş Kabasakal @fatos_kabasakal Eeee ne demişler! Yaşattıklarını Yaşamadan olmezsin!!! Pargalının sonuda o misal… #PargalıOlurse
Ceyda Karan @ceydak Oh ne ala.. İdam emrini ver, sonra da uyu..
Şenay Dudek @DudekSenay Gok feci gurluyor,şimşekler cakıyor,İzmir’i sel goturuyor.Yagmur gokten bosanircasina yagiyor.Anlasilan İzmir Pargali’ya ağlıyor

PuCCa @PuCCaa Ibrahim’le Kanuni ask yasasa bu kadar duygulanirdim, o bakismalar falan tobe
Turgay Oğur @turgayogur Taylan biraderler bu aksam bizi ağlatmaya kararlı anlaşılan. İbrahim paşanın cocukluğunda perişan olduk.

Demet Akalın Kurt @DemetAkalin Buginki veda yemegin resimlerinde ibrahim pasanin sakallari kesmedigi goruldu demekki ileride ruyasinda gorucek suleyman kesin☺
Hilal Cebeci @hilalcebeciii En kotusude duşmanının en yakınında ki ve en guvendigiin insan olmasıdır … Like pargali
Ali Atıf Bir @ALIATIFBIR Ceyar’in olecegi gece ayni boole bir heyecan yasamıştık..
Berna Lacin @bernalacin35 Pargali’siz Muhteşem YuzyılAlex’siz FB gibi