Merhaba Arkadaşlar,
Hostgatordan paket sahibiyim ve boş duracağına burada ihtiyacı olanlara ucretsiz hizmet vereceğim. Multi topic şeklinde konuyu acmaktayım. Onceden kuralları belirtiyim, sonradan tatsızlık olmasın.

1-) Sitenizin icerisinde T.C yasalarına aykırı icerik bulundurmak yasaktır. Bu iceriğe; H@ck, Cr@ck, W@rez ve MP3 iceriği dahildir.

2-) Cpu sorunu olan siteleri hostgator beni idare ettiği surece idare edebilirim ama hostgator dan uyarı alırsam erişimi keserim, yedekleri saklarım. Cpu sorunu olan arkadaşlar kurumsal bir firmadan ihtiyaclarını karşılarlarsa sevinirim. Wp, Webloader gibi yazılım kullanıyorsanız, cache yapmanızı rica edeceğim, boylece daha cok kişiye sponsor olabilirim.

3-) Host konusunda mağdur olanlara ve dolandırılanlara oncelik vereceğim. Ayrıca Sql gerekmeyen sitelere, sadece indekslere ve link alanı verebilecek arkadaşlara itradine ve repine dikkat ederek oncelik vereceğim.

4-) Hostgator tek panel verdiğinden bu paneli size vermem, Mysql server kullanmak istiyorsanız, size bilgileri iletirim, her kullanıcıya bir adet tablo verilecektir.
Edit: Phpmyadmin verilecektir, oradan yedek yukleme, indirme vs. yapabileceksiniz.

5-) Yedek sorumluluğu bana ait değildir, Hostgatora 6 aylık peşin odeme yaptım ve aksilik olmazsa devam etmeyi duşunuyorum, sponsorluk suresi bu nedenle 6 ayla sınırlandırılmıştır, devam edersem sponsorlukta devam edecektir. Hostgator dan kaynaklanan hicbir sorundan dolayı sorumlu tutulmam. Benden kaynaklanan tum sorunların hesabını buradan sorabilirsiniz, ucretsiz hizmet aldığınızı unutmadan saygı, sevgi cercevesinde.

6-) Bu hizmeti ucretsiz sunuyorum, o yuzden her daim bir risk vardır, yarına yaşayıp yaşayacağımızı kimse bilemez, eğer siteleriniz cok değerli, onemli, projelik vs. ise lutfen iyinet de kurumsal olarak calışanlardan hizmet alınız, ben dahil kimseden sponsor olmasını istemeyin.

7-) Upload, download, yedekte dursun vs. icin kullanım vermemekteyim.

Bu hizmeti, bu işten gecimini sağlayanlara zarar vermeden gercekleştirmek istiyorum, ihtiyacı olup alamayan veya almakta gucluk cekenlere hizmet vermeye calışcam. Tepkiler ne olur bilemiyorum ama umarım duşunduğum gibi olur. Tersi olursa da laf ağızdan bir kez cıkar, yardımcı olmaya devam ederim.

Bana pm yolu ile,

Domain adresinizi:
Sitede kullancağınız script var ise nedir:
Sql gerekiyor mu:
Beklediğiniz hiti:
Neden ucretsiz hizmet almak istediniz, gercekten ihtiyacınız var mı:
Daha once bir firma ile calıştıysanız ayrılma nedeniniz:
Link alanı verip veremeyeceğinizi:
Mail adresiniz:

bu bilgileri ayrıntılı iletirseniz, sırası ile herkese olumlu olumsuz geri gonuş yapacağım. Acık acık durumu yazdım umarım iyi niyetimi suistimal etmeye kalkanlar cıkmaz. Konuyu buraya acmaya karar verdim, yanlış ise moderator arkadaşlar taşıyabilirler.
İyi calışmalar
Emre Unan

Sponsor olunanlar(iyinet + diğer webmaster sitesi):
1)Akdeniz x2
2)Kuaza
3)Abc_18
4)burakkocoglu
5).................isteği uzerine kaldırıldı
6)seslihaber
7)Avon
8)gfb_eren
9)R3PL4 x2
10)Varan
11)Thepislick
11)Dakika
12)Anybody
13)ibr4him
14)Ogz
15)CemilDuran x2
16)iyinet uyesi değil - akisikailesi.com
17)iyinet uyesi değil - fikret16.com
18)Camel22 x2
19)wyrus27
isteyen arkadaşlar pm atarsa listeden kaldırırım isimlerini.