Haiti Depremi
Dunyanın en fakir ulkelerinden Haiti korkunc bir depremle yıkıldı
4.5 milyon cocuğun yaşadığı bu ulkenin yaralarını birlikte saralım.
UNICEF Haitide cocuklara ve ailelerine başlarını sokacak bir barınak, temiz su, karınlarını doyuracak yiyecek ve tıbbi malzeme sağlıyor.
Siz de UNICEF Turkiye Milli Komitesine yapacağınız bağışlarla Haitili cocuklara destek olun.
Evet arkadaşlar,
Konu ile ilgili bir yorum yapmaya gerek varmıdır bilemiyorum fakat her insanın vicdani sorumlulukları olduğunu duşunerek boyle bir kampanya'yı uygulamaya karar verdim.
Sozu fazla uzatmadan Kampanya detaylarını acıklayayım.
Kampanya icin 2 adet hosting paketi secilmiş ve herkesin bu uygulamaya katılabilmesi icin ozel fiyat ayarlanmıştır.
Linux ve Windows Hosting Paketlerinden
1. Paketimiz
1000 MB Web Alani
25 GB Trafik / Aylik
Limitsiz E-mail
Limitsiz Alt Domain
Linux icin CPanel-RVskin
Windows icin Plesk 8,2 TR
20 TL/Yıl
2. Paketimiz
750 MB Web Alani
15 GB Trafik / Aylik
50 Adet E-mail
50 Adet Alt Domain
Linux icin CPanel-RVskin
Windows icin Plesk 8,2 TR
10 TL/Yıl
Hosting Paketlerimiz bu şekildedir.
Peki bu hosting paketlerinden nasıl faydalanacaksınız ucretin ne kadarı UNICEF'e bağış olarak kullanılacak.
1. Paketimizde gondereceğiniz 20 TL Ucretin 15 TL'si UNICEF hesabına aktarılacaktır.
2. Paketimizde gondereceğiniz 15 TL ucretin 10 TL'si UNICEF hesabına aktarılacaktır.
Peki UNICEF'e aktarma işlemi nasıl yapılacak
İsterseniz UNICEF'in aşşağıda belirteceğimiz hesap numaralarına UNICEF'e gonderilecek ucreti yatırıp bize makbuzunu ileterek, veya Kredi Kartı ile ucreti BU ADRESTEN yatırıp bize gerekli bilgiyi ileterek.
İsterseniz ucretin tamamının bizim hesabımıza gonderilip bizim tarafımızdan UNICEF hesabına gerekli paranın aktarılması ve Makbuzun size iletilmesi ile yapılabilecektir.
UNICEF Turkiye Milli Komitesi Banka Hesap Numarası
Turkiye İş Bankası Ank. Cankaya Şubesi
Şube Kodu: 4238
IBAN
TR740006400000142380001006TL
Kredi kartı ile bağış Yapmak icin
UNICEF Turkiye Milli Komitesi Katkı Odemesi
Bizimle iletişime gecebileceğiniz;
Telefon Numaralarımız
Tel : 0212 543 82 70
Gsm : 0507 343 43 86
Mail Adresimiz : [email protected]
Msn Adresimiz : [email protected]
Canlı Destek Adresimiz : Canlı Destek
Gelelim yorum kısmına;
3 gundur nasıl birşey yapsamda boyle bir kampanya ile bizde katkıda bulunsak diye duşunup duruyorum, sonunda boyle bir şeye kalkıştık katkıda bulunacak arkadaşlar kendi ihtiyaclarını gidermiş olacak ve guzel bir yardım toplanmış olacak.
Bu surecte muşterilerimize 1 yıl boyunca eksiksiz hizmet verebilmemiz icin her 2 pakettende 5 TL ucret kendi hesabımıza gececektir.
Bu konuyu fırsat bilip karşı gelecek kişi varmıdır? umarım cıkmaz
Herkese iyi Calışmalar Dilerim.
Saygılarımla
Ertuğrul SARI