PAKET OZELLİKLERİ
Sınırlandırılmamış Disk alanı
Sınırlandırılmamış Trafik
Sınırsız Hesap Ekleyebilme
Sınırsız MySQL Ekleyebilme
%20 Cpu izini ( Apache sunucularda verilen %30 işlemci hakkı Full Optimizeli Litespeed sunucularda %10 civarına denk gelir )
WHM/cPanel Reseller Yonetim Paneli
PHP v5.2.+
LiteSpeed WebServer'ı ( Hızlı acılan sayfalar Apache'ye oranla %90 daha guvenli ve daha performanslı )
Mod_Rewrite Desteği
Ozelleştirilebilir Hata Sayfaları
XML Desteği
Hotlink Koruma Desteği
Zend Optimizer
ionCube Loader
Optimizeli Sunucular
Yuksek Guvenlik Ayarları
Yıllık : 49.99 TL
LiteSpeed NEDİR ?
Litespeed dunyanın en iyi en guclu ucretli web server yazılımıdır. Enterprise surumlerin bencmark testleriniz sitesinde gorebilirsiniz, apacheye oranla 9 kat hızlı bir yapıya sahip cok fazla istek ve yogun serverlarda kullanıldıgında cok iyi derecede performans sunar.
%20 CPU İzni NEDİR ?
" " Kendi bilgisayarınızı duşunun,
Bir oyun calıştırdıgınızda bu nasıl işlemcinizin % bilmem kacını kullanırsa kuracağınız internet sitesinin bağlı bulundugu sunucuda sitenizin de % bilmemkac bir işlemci tuketimi yapacaktır.
Bu İşlemci kullanımını etkileyen unsur, sitenizde calıştıracağınız script ve sitenize giren ziyaretci sayısıdır.
Her sunucunun teknik ozellikleri farklı olduğu icin, siteniz anlık 100 kişiyi kaldırır, gunluk 2bin ziyaretciyi kaldırır demek doğru olmaz. Q6600 işlemci ile i7 2600 işlemcinin performansı nasıl bir değilse, her sunucuda size verilen %20 den elde edilecek toplam fayda bir değildir. Yine calıştırdığınız yazılımın sunucu uzerine vereceği yuk de bir değildir.
Vbulletin tarzı bir yazılım calıştırıp, gerekli gereksiz ne kadar eklenti varsa uzerine kurarsanız, cok fazla PHP işlemi yapan, cok fazla SQL sorgusu yapar ve 5-10 anlık ziyaretcide direk %20 CPU kullanmanıza neden olabilir.
Bu yuzden daha basit, hem kullanıcılarınız tarafından da hızlı acılabilecek siteler yaparsanız %20 olan CPU tuketiminden maksimum fayda sağlayabilirsiniz.
Hesap başına ifadesi; Reseller aldığınızda her acacagınız site icin %20 kaynak tuketimi demektir. 10 site actıgınızda %200 kaynak tuketimi hakkınız olur ve buda mantık dışı olacaktır. Bu şekilde belirten firmalar adil kullanım esasına gore %20 verirler. "
http://www.r10.net/1067034011-post2.html
Genişletmek icin tıkla ...
Kurumsal Bilgilerimiz;
Telekominikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faaliyet Belge No: 2248
Vergi Dairesi: BAŞKENT V.D.
Vergi No: 7610455635
Faaliyet Belgesi : Tıklayınız
İletişim Bilgileri ;
Satış Oncesi MSN : [email protected]
Mail : [email protected]
Ofis : 0 312 2351152 Hafta ici ( 09:00 - 18:00 )
Gsm : 0 (533) 668 79 14
Web : www.seprahosting.com
NOT: FİRMA MERKEZİ ANKARA'DIR. Yazılım konusunda ilgili birim ANKARA'da , WEB Konusunda ilgili birim İZMİR'de yer almaktadır. Seprahosting.net.tr İcin başvuru yapılmış olduğundan web sitemizin tasarımı aktif değildir. Cok yakında İZMİR HOMEOFİS Fotoğraflarını yayınlacağım.
Kungiman' Alıntı:
Ben muşteri olarak kullanıyorum @rapcoast28 hocamın teknik bilgisine ve arkadaşlığına kefil oluyorum. Hayırlı muşteriler kardeşim
Dj-Mavi' Alıntı:
Bir adet satın alınmak icin odeme yapıldı. Teslim bekleniyor.