THM Servers tamamen yenilendi. Sizlerin isteklerine gore yenilenen hizmetlerimiz ve web sitemiz ile her zaman yanınızdayız. İşte yenilenen hizmetlerimiz:
Web Hosting Paketlerimiz, Linux web hosting paketleri PHP 4/5, TomCat, CGI, PERL veya HTML programlama dillerindeki siteler icin en uygun web hosting paketleridir. Veritabanı olarak mySQL ve PostgresSQL kullanılmaktadır.
Web hosting sunucularımızda CentOS (son surum) işletim sistemi ve cPanel kullanılmaktadır.
Firewall Destekli Hosting Paketlerimiz, Linux tabanlı web hosting paketlerimiz, PHP ve MySQL kullanan uygulamaların calıştığı en uygun platformdur.
Firewall destekli paketlerimiz, sitenize gelebilecek her turlu SYN, DDOS, UDP, TCP saldırılarını otomatik olarak bloke ederek koruma sağlamaktadır. Firewall destekli linux paketlerimiz, harici hardware firewall ve ozel yazılmış firewall software kuralları ile tam koruma sağlamaktadır.
Ağımız proaktif 3 farklı aşamada (servis sağlayıcı, cekirdek yonlendirici, dağıtım yonlendirici) ve dinamik 2 aşamada (dağıtım yonlendirici, guvenlik duvarı) olarak filtre uygulamaktadır. Bizim NIDS (Network Intrusion Detection System) korumamız, gelen trafiği yakalar, algılar ve kotu niyetli trafik kayıtlarını analiz eder ve koruma sağlar. NIDS koruma sistemlerimiz, sunucuya gonderilen paketin protokol, paket tipi ve bircok diğer ozelliklerini guvenlik duvarları ile filtre eder, en az 15 (20 artırmak icin planlama ve yakın gelecekte yontemler uzerinde calışmalar devam etmektedir) yontem ile bir saldırı fırsatı veren kayıtları analiz eder ve tanımlar.
Bireysel veya kurumsal web hosting cozumleri icin kullanabileceğiniz hosting paketlerimiz guclu işlemcili sunucu ve CentOS (son versiyon) işletim sistemi ve cPanel ile desteklenmiştir.
Reseller Hosting, Bayi hesapları işletim sistemi CentOS (son surum), kontrol panel olarak Web Hosting Manager (WHM) kullanılmaktadır. Tum bayi hesaplarında PHP, CGI ve MySQL desteği bulunmaktadır.
Firmamızdan alacağınız reseller hosting paketleri birden fazla domain desteğine sahip olduğu icin ister kendi siteleriniz icin isterseniz muşterilerinize belli alanlar ayırıp satış da yapabilirsiniz.
Radyo Hosting, Sitenizden online olarak radyo yayını yapmanızı sağlayan hosting hizmetidir. Windows Media teknolojisi ile, sunucu uzerindeki ses ve goruntu dosyalarınızı dilerseniz anlık, dilerseniz istediğiniz zaman misafilerinize izletme şansı bulacaksınız. Sunucu uzerindeki dosyalar yardımıyla yada anlık olarak bir goruntu kaynağından alınan bilgiler misafirlerinize anlık olarak sunulacak siz sadece bu bilgiyi kac kişinin seyredip dinleyeceğine karar vereceksiniz. Shoutcast hizmetler ise bir DJ konsolu ile sisteme bağlanıp online olarak muziklerinizi dinletebileceksiniz. Yerel radyo ve televizyonlar artık dunyanın herhangi bir yerinden de dinlenip seyredilebilecek. Radyo ve televizyon hosting servis hizmet ve detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.
Tum radyo hosting paketlerimiz ShoutCast Admin Pro kontrol paneline sahiptir.
Amerika Lokasyon Dedicated Sunucular, Yuksek trafik ihtiyacı duyan siteler icin uygun olan cozumlerimizdir. Trafik oranları 25 TB 'dan başlamaktadır. VPS ve Reseller ozellikleri yetmeyen kullanıcılarımız icin duşunulmuştur.
Almanya Lokasyon Dedicated Sunucular, Dedicated sunucu hizmeti VPS yada reseller ozellikleri yetmeyen kullanıcılarımız icin duşunulmuş, ozel sunucu donanımı sayesinde diğer iki hizmete oranlar daha performanslı bir secenektir. Bu adımdaki tum sunucular Almanya veri merkezimizde barındırılmaktadır.
Amerika Firewall Destekli Sunucular, Yuksek trafik ihtiyacı duyan siteler icin uygun olan cozumlerimizdir. Trafik oranları 25 TB 'dan başlamaktadır. VPS ve Reseller ozellikleri yetmeyen kullanıcılarımız icin duşunulmuştur.
Firewall destekli sunucular, sisteme gelebilecek her turlu SYN, DDOS, UDP, TCP saldırılarını otomatik olarak bloke ederek koruma sağlamaktadır. Sunucular, harici hardware firewall ve ozel yazılmış firewall software kuralları ile tam koruma sağlamaktadır.
Ağımız proaktif 3 farklı aşamada (servis sağlayıcı, cekirdek yonlendirici, dağıtım yonlendirici) ve dinamik 2 aşamada (dağıtım yonlendirici, guvenlik duvarı) olarak filtre uygulamaktadır. Bizim NIDS (Network Intrusion Detection System) korumamız, gelen trafiği yakalar, algılar ve kotu niyetli trafik kayıtlarını analiz eder ve koruma sağlar. NIDS koruma sistemlerimiz, sunucuya gonderilen paketin protokol, paket tipi ve bircok diğer ozelliklerini guvenlik duvarları ile filtre eder, en az 15 (20 artırmak icin planlama ve yakın gelecekte yontemler uzerinde calışmalar devam etmektedir) yontem ile bir saldırı fırsatı veren kayıtları analiz eder ve tanımlar. Nadir durumlarda, bir saldırı bloke edilemez ise saldırıya uğrayan ip adresi lisanssız-route edilebilir. Eğer saldırı Gbps (saniyede gigabit paket) veya Mpps (saniyede milyon paket) aşarsa, sistem yonetici tarafından saldırı bloke edilebilir.
Soru ve sorunlarınız icin iletişim kurunuz.