Sosyal uzerinde dolaşırken TurkNet'in resmi forum sitesinde ve TurkNet'in sponsor olduğu bazı forumlarda (bilmemnehaber) "Zam" kelimesinin yasaklandığı ile ilgili paylaşımlar gordum. Bunu kendim teyit etmedim fakat cokca paylaşım vardı.
Sizce TurkNet gibi şeffaflıktan ve ozgurlukten bahseden bir şirketin bu yaptığı ne kadar doğru?
Duzenleme: Technopat yetkilileri tarafından konu başlığına [İddia] etiketi eklenmiş. Elinde kanıt olanlar varsa konuda paylaşırsa sevinirm, haklarımızı savunmaya başlayalım. Biz sustukca TurkNet, Superonline, TurkTelekom fark etmez, hepsi ustumuze gelmeye devam edecek.
Duzenleme 2: Konuya TurkNet tarafından gelen yanıt:
TurkNet Destek Ali dedi:
Merhaba, yetkililerin "iddia" başlığı eklemesi yerinde olmuş. Zira bizzat konu başlığı "zam" kelimesi iceriyor. Ek olarak icerisinde anlık olarak 286 tane mesaj bulunuyor. Bunların coğunda zam kelimesi geciyor. Zam geldi guncel fiyat 169.90tl
Genişletmek icin tıkla...
Duzenleme 3: Az once Technopat yetkilileri tarafından konumun başlığı [Cozuldu] olarak değiştirildi fakat cozumu manuel olarak kaldırdım. Technopat yetkililerimden ricam şu ki: lutf-en kanıtları değerlendirmeden işlem yapmayın.
Olay ile ilgili kanıtları forumlarda topluyorum, yeni kanıtlar keldikce konuya ekleyeceğim. Olayı takip eden: @BilgisayarMeraklısı ve @Ozcan D. arkadaşlarımdan da kanıtları ile ilgili yardım istiyorum.
Surprizbozan: Kanıtlar