muhteşem yuzyıl dizisi oyuncuları şehzada mustafa mehmet gunsur resimleri haberleri hakkında detaylı bilgiler meleklermekanı.com'da
Carşamba gunlerinin reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yuzyıl'da Kanuni Sultan Suleyman'ın Mahidevran Sultan'dan olan oğlu Şehzade Mustafa yeni sezonda buyuyor melekler...Şehzade Mustafa'yı başarılı oyuncu Mehmet Gunsur'un canlandıracağı daha onceki yazımızda paylaşmıştık şimdi ise Mehmet Gunsur'un Şehzade Mustafa rolu ile ilk fotoğrafını paylaşıyoruz sizlerle

Muhteşem Yuzyıl’, surpriz kadrosuyla yeni sezona merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerini Nebahat Cehre, Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Selma Ergec ve Okan Yalabık’ın paylaştığı dizinin kadrosuna Mehmet Gunsur de katıldı. Gunsur, dizide Kanuni Sultan Suleyman’ın oğlu Şehzade Mustafa karakterinin buyumuş halini canlandıracak.

Dizinin teaser cekimleri icin İtalya’dan İstanbul’a gelen oyuncu, ‘Cok keyifli bir ortam ve cok iyi anlaşan bir ekip. Bu enerji de etrafa yayılmış durumda’ dedi.

Şehzade Mustafa sınav olacak
Şehzade Mustafa karakterinin kendisi icin bir sınav olacağını soyleyen Gunsur, ‘Daha once boyle net kostumlu bir projede yer almamıştım. Şehzade Mustafa da butun dengeleri değiştiren bir karakter. Hala araştırıyorum, kitaplar okuyorum. Oğrendikce daha da heyecanlanıyorum’ dedi. Gunsur, dizinin cekimleri icin kasım ayında yeniden İstanbul’a gelecek.