muhteşem yuzyıl dizisi oyuncuları yeni sezon fragmanı yeni bolum tuyoları hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Show Tv'nin fenomen dizisi Muhteşem Yuzyıl uzun bir aradan sonra bu akşam seyircisiyle buluşuyor melekler...Muhteşem kadrosuna Burak Ozcivit, Demir Demirkan, Mehmet Gunsur ve Engin Gunaydın gibi surpriz oyuncuları da katan Muhteşem Yuzyıl dizisinin oyuncularından yeni sezon tuyolarını bu yazımızda bulabilirsiniz...

'Muhteşem Yuzyıl'ın başrol oyuncularından yeni sezonla ilgili cok ozel bilgiler...

Kadrosu ve butcesiyle ilklere imza atan 'Muhteşem Yuzyıl', bu akşam yeni bolumuyle sezonu acıyor. Transferleriyle cok ses getiren dizinin altı başrol oyuncusu, yeni sezonla ilgili onemli tuyolar verdi.

Akşam'ın haberine gore, yeni sezonda savaş sahneleriyle soluk kesecek olan dizide bu sezon tum dengeler değişiyor. Dizinin en buyuk surprizi dev kadroya Engin Gunaydın, Mehmet Gunsur, Burak Ozcivit ve Demir Demirkan gibi surpriz isimlerin eklenmesi oldu.

NEBAHAT CEHRE
'Beklentilerin ustunde bir sezon olacak'

- Sarayda donen entrikalarda Valide Sultan'ın tavrı ne olacak?
Valide Sultan, harem icerisindeki olaylarda son noktayı koysa da yumuşak bir karakter gibi gorunuyor. Sanırım bu sezon biraz da sert olabileceğini goreceğiz.

- Cok genc bir kadro ile calışmanın avantajları ve dezavantajları neler?
Bana gore sadece avantajları var. Ben onlardan bir şeyler oğreniyorum, onlar da benim tecrubelerimden.

- Yeni sezon icin izleyicilere soylemek istediğiniz bir şey var mı?
Bu sezon Osmanlı'nın en onemli olaylarını izleyecekler. İnsanları heyecanlandıracak, beklentilerinin ustunde bir sezon olacak diye duşunuyorum.

MERYEM UZERLİ
'Artık karakterler catışacak'

- Diziyle birlikte Turkiye'de tanındınız. Neler hissediyorsunuz?

Aslında insanlar daha cok Hurrem'i tanıyor ve beni de Hurrem'den dolayı seviyor. Tabii ki beni sevdiklerini soylemeleri beni cok mutlu ediyor.

- Yeni sezon nasıl olacak?
Gectiğimiz sezon izleyiciler karakterleri tanıdı. Kanuni neye sinirlenir, Hurrem nasıl tepki verir, Pargalı nasıl bakar... Artık karakterlerin birbirleriyle catışmasına şahit olacak.

- Osmanlı doneminden sizi en cok ne etkiledi?
Diziyle birlikte cok şey oğrendim. Hala sette karakterleri tartıştığımız cok an oluyor.

HALİT ERGENC
'Pargalı'yla iniş-cıkışlı ilişki'

- Kanuni ile Pargalı arasındaki ilişki bu sezon bir catışmaya donuşecek mi?
Suleyman ile Pargalı'nın ilişkisi iyice karmaşıklaşacak. Bu nedenle aralarında cok fazla iniş-cıkış goreceğiz. Tarih kitaplarından da bilindiği gibi Pargalı'nın kendisine 'Sultan' dedirttiği ve bunun da Suleyman'ın kulağına geldiği gerceği var.

- Hurrem, Kanuni ile Pargalı ilişkisinin neresinde bulunuyor?
Kanuni'ye gore dışında, Hurrem ve İbrahim'e gore tam ortasında.

- Merakla beklenen Mohac sahnelerinin cekimleri nasıl gecti?
İzleyiciler savaş sahnelerini ikinci bolumde gorecekler. Cekimler cok keyifliydi. Edirne'de Habiller Barajı'nın olduğu yere set kuruldu. Yuzlerce kişi bu sahneler icin calıştı. Sıcaklardan biraz zorlansak da her turlu imkan sağlandı.

OKAN YALABIK
'Hurrem suları bulandırıyor'- Hurrem'e karşı savaşınız devam edecek mi?
Sezon finalinde savaşın aslında başladığını gorduk. Burada iktidar durumu cok belirleyici. Suleyman'la cok genc yaştan beri hayat, sanat ve savaş taktikleri uzerine paylaşımları varken, araya giren ucuncu bir karakter suları bulandırıyor. Bu sezon Pargalı'nın makbullukten maktulluğe gectiği zamanı izleyeceğiz. Hurrem'in de bu yukseliş karşısında kendince alacağı onlemler ikiliyi sık sık karşı karşıya getirecektir.

- Pargalı'ya sokakta gelen tepkiler?
Genel olarak guzel tepkiler aldığımı soyleyebilirim.

SELMA ERGEC
'İbrahimsiz olmaktansa olmeyi yeğleyen bir kadın'

- Suleyman ile eşiniz İbrahim arasındaki catışmada safınız ne olacak?
Hatice, cok sevdiği ağabeyine ve hanedana karşı duramaz gibi gelse de İbrahimsizliktense olmeyi yeğleyen bir kadın.

- Bu zamana gore Osmanlı donemi sizce nasıl?
O donem daha sade ve naif. Fakat hicbir zaman totaliter bir devlet ve ataerkil bir toplumun baskısıyla yaşamak istemem.

NUR FETTAHOĞLU
'Saraylı olmak keyifli'

- Diziyle birlikte hayatınız değişti mi?
Turk halkı beni Peyker olarak tanıyordu, artık Mahidevran oldum. Yoğun iş temposunun yanında ozellikle her gun saraylı olmanın keyfini cıkartıyorum.

- Peki Hurrem'le aranızdaki soğuk savaş?
Hurrem'in gucu artarken, Mahidevran'ın gucu azalıyor. Bu sefer şehzadeler uzerinden bir iktidar savaşı yaşanacak haremde.

MEHMET GUNSUR
'Cok iyi anlaşan bir ekip'

Dizide Kanuni Sultan Suleyman'ın oğlu Şehzade Mustafa karakterinin buyumuş halini Mehmet Gunsur oynayacak. Teaser cekimleri icin İtalya'dan İstanbul'a gelen Gunsur, 'Cok keyifli bir ortam ve iyi anlaşan bir ekip. Bu enerji de etrafa yayılmış durumda' dedi.

BURAK OZCİVİT
'Kendimi o donemde hissediyorum'

'Malkocoğlu' karakteriyle ekrana gelecek olan Burak Ozcivit, kendisini 1500'lu yıllarda hissettiğini soyledi. Ozcivit, 'Kostumler, atlar, kılıclar... Oyle bir ortam var ki, o donemi yaşıyoruz. Setteki boş vakitlerimde at binip kılıc calışmaya devam ediyorum' dedi.

DEMİR DEMİRKAN
'Korkunc ama insani bir kişilik'

Mohac Seferi bolumlerinde Osmanlı ordusunda gorev alan en onemli birliklerden Deliler'in başı 'Deli Sabit' olarak izleyicinin karşısına muzisyen Demir Demirkan, 'Korkunc gorunmesine rağmen insani bir kişiliği var. Beni en cok etkileyen tarafı her zaman harekete gecmeye hazır olması' diye konuştu.

ENGİN GUNAYDIN
'Bu rolun uzerine cok şey katılır'

Dizinin birinci sezonunda konuk oyuncu olarak Gul Ağa karakterini oynayan Engin Gunaydın, ikinci sezonda da kadroya katıldı. Gunaydın, 'Oynadıktan sonra gelen eleştiriler cok olumluydu. Yeniden teklif gelince de kabul ettim. Cok sempatik bir roldu, bir oyuncu olarak uzerine katılacak cok şeyi olan' dedi.