muhteşem yuzyıl dizisi oyuncuları sumbul ağa gul ağa engin gunaydın selim bayraktar hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Muhteşem Yuzyıl dizisinin şimdilerde en sevilen ikilisi sanırım Gul Ağa (Engin Gunaydın) ve Sumbul Ağa (Selim Bayraktar)...Bu ikilinin tatlı cekişmeleri izleyicilerin oldukca hoşuna gidiyor...Diziye yeni sezonda katılan Engin Gunaydın Gul Ağa ve Sumbul Ağa'nın tatlı kavgalarını anlatmış...

dizideki rolu

"Muhteşem Yuzyıl" dizisinde birbirini kıskanan iki harem ağasını canlandıran Engin Gunaydın ve Selim Bayraktar ekranların efsanesi olmaya aday ikilisi Gul ve Sumbul Ağa’yı anlattı.

Yapımcılığını TİMS Productions’ın ustlendiği, senaryosunu Meral Okay’ın yazdığı, yonetmenliğini Yağmur ve Durul Taylan’ın yaptığı, “Muhteşem Yuzyıl” televizyon ekranlarına efsane olmaya aday bir ikili kazandırdı.

Halit Ergenc, Meryem Uzerli, Nebahat Cehre, Okan Yalabık, Selma Ergec ve Nur Fettahoğlu’nun başrol oynadığı “Muhteşem Yuzyıl” dizisinde Selim Bayraktar'ın canlandırdığı harem ağası Sumbul Ağa'ya dizinin yeni sezonunda rakip olarak Gul Ağa roluyle Engin Gunaydın dahil olmuştu.

Hurrem Sultan'ın sağ kolu olan Gul Ağa karakteri icin cok olumlu tepkiler aldığını soyleyen Engin Gunaydın, “Yerleşik bir diziye girmek, dizinin bir parcası olmak zordur. Aslında endişeli başlamıştım ama her şey yolunda gidiyor" dedi. "Lorel Hardy'den beri ikili olmak cok sempatik gelir bana" diyen Gunaydın sozlerine şoyle devam etti: "Bizim sinemamızda da cokca orneği vardır, onun etkileri halen devam ediyor. Onumuzdeki bolumlerde ikilinin arasındaki catışma daha da sertleşecek. Bu da komedi dozunu daha da arttıracak."

Meral Okay'ın rolu anlatırken “Gul Ağa en doğru yere kapağı atacak” dediğini belirten Engin Gunaydın, "Okuduğumda gercekten doğruymuş dedim, Gul Ağa işini biliyor” diye konuştu.

Gul Ağa Sumbul'un huzurunu bozdu

Sumbul Ağa karakterini canlandıran Selim Bayraktar, Gul Ağa karakteri icin “Sumbul Ağa’nın huzuru Gul Ağa’nın gelişiyle altust olmuştur, sarayda kimse vazgecilmez değildir, Sumbul bu durumun farkında ve ayakta kalabilmek icin elinden geleni yapmak zorunda. Ne kadar cok guc sahibi olursa o kadar soz sahibi olur. İlkel bir savunma bicimi ama yapacak bir şey yok. Fakat Sumbul’un işi zor. Yay kotu oldu mu ok eğri gider” dedi.

Oldukca ilginc tepkilerle karşılaştığını belirten Bayraktar “Gercekten Sumbul Ağa gibi bir karaktere sahip olduğumu duşunuyorlar, bunu dile getiriyorlar. Ozellikle sultanım, hunkarım dememi istiyorlar. Asıl ‘hadım mısınız’ diyenler bile var. Hele ‘orada bize de rol yok mu?’ demiyorlar mı, cok guluyorum” dedi.

Saraydaki catışmaların cok guclu olduğunu dile getiren Selim Bayraktar sozlerine şu şekilde devam etti: “Hizmet edilen kişilerin mevkileri ne kadar yuksekse, hizmet edenlerin arasındaki catışmada o kadar gizli ve buradan cıkan komiğin etkisi de yuksek olur.”