Merhaba, Aralık 15-Ocak 15 arası yapımına başlanacak uzun vadeli bir calışma icin seo hosting arayışı icindeyim (reseller ve vds her iki teklifi de alacağım.). Oncelikle her ne kadar saldırı alma potansiyeli olan calışmalar olmasa da kotu niyetli birileri cıkabilir bu sebepten sunucularında firewall bulunan firmaların tekliflerine oncelik vereceğim. Riski minimuma indirmek istiyorum. Bir diğer konuysa şimdilik on beş calışma duşunmekteyim. Buna mukabil ayrı ayrı 15 A Class Ip ve 15 C Class Ip fiyatlarıyla beraber teklif verirseniz memnun olurum. Turkiye'de limitsiz trafik (full duplex) uygulaması yaygınlaşmaya başladığından limitsiz trafikli TR tekliflerine oncelik vereceğim. Fransa ve İngiltere tekliflerine de acığım. İleri donemlerde donanımsal olarak artırılabilir teklifler uygun olacaktır. Ayrıca her ne kadar WP tabanlı calışmalar olacak olsa da Cpu limiti aşımında bana ulaşamadıklarında dahi hesabımı sormaksızın kapatma ya da askıya alma potansiyeli olan firmalar teklif vermezlerse memnun olurum. Boyle bir olayda limit artırılır ucreti neyse odenir. Haricinde teklifleri siz uzmanlara bırakıyorum. Islak imza ile senelik sozleşme yapılabilir (odemelerin aylık ya da 3 aylık periyotlara bolunmesi kaydıyla).

Saygılarımla.